Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.344
- 20.143
- 3.313
Yiğit Karagöz Rodallega diyor..Duyum varmı
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yiğit Karagöz Rodallega diyor..Duyum varmı
aston villa daha düsmedi mi
klose daha ölmedi mi
sabri hala patlamadi mi
Fener zenci severYiğit Karagöz Rodallega diyor..
Tam ben yazicaktim renktas. 10 dk da hayran kaldim kesin ya dortmund ya porto alir yazin bi kenaraHırvatistan da son dakikalarda oyuna giren Marco pjaca ne ya uçuyo çocuk topcuyum diyo hayran kaldım Dinamo Zagreb'te ne alt yapı var arkadaş
Edit: 2014'te lokomotiva Zagreb'ten gelmiş 1 milyon euro'yaHırvatistan da son dakikalarda oyuna giren Marco pjaca ne ya uçuyo çocuk topcuyum diyo hayran kaldım Dinamo Zagreb'te ne alt yapı var arkadaş
Valla ya maç zaten sıkıcıydı pedere dedim keşke daha erken girseydide göz zevkimiz açılsaydi diyeTam ben yazicaktim renktas. 10 dk da hayran kaldim kesin ya dortmund ya porto alir yazin bi kenara
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayne serdara 4.5 verioz buna 10 15 versek vermezlermi bizeValla ya maç zaten sıkıcıydı pedere dedim keşke daha erken girseydide göz zevkimiz açılsaydi diye![]()
Hahahaha valla aynısını ben dedim pedereAyne serdara 4.5 verioz buna 10 15 versek vermezlermi bize
Bu tuzlu olur bize ya andrija balic var oda çok yetenekli 18 yaşında bundan 3 yaş küçük udinese 3.5 milyon euro'ya aldıHahahaha valla aynısını ben dedim pedere
SON DAKİKA | Yönetim, Jan Olde Riekerink ile yola devam kararı aldı. Riekerink 700.000 € alacak. (Ntv Spor)
GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fm de favori topçum 1 sene sonra 50 ye satmıştım ahh..Tam ben yazicaktim renktas. 10 dk da hayran kaldim kesin ya dortmund ya porto alir yazin bi kenara