Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 hafta sonra sezonu aciyoruz galiba

Hırvatistan da son dakikalarda oyuna giren Marco pjaca ne ya uçuyo çocuk topcuyum diyo hayran kaldım Dinamo Zagreb'te ne alt yapı var arkadaş

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 11 dk.11 dakika önce
Rodallega soruları çok geliyor.. Galatasaray en kötü olasıkla hafta içinde imza attıracak ama.. Ama diyorum çünkü başka isimler var..

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 10 dk.10 dakika önce
Hoca Riekerink mi diye soran arkadaşlar.. Ayhan Akman yardımcısı olarak işe başladı.. Bu cevap yater mi:))

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 4 dk.4 dakika önce
Galatasaray'a gelmek için taklalar atan Quaresma'yı almayanlar şimdi ne düşünüyor acaba!

Hırvatistan da son dakikalarda oyuna giren Marco pjaca ne ya uçuyo çocuk topcuyum diyo hayran kaldım Dinamo Zagreb'te ne alt yapı var arkadaş

Tam ben yazicaktim renktas. 10 dk da hayran kaldim kesin ya dortmund ya porto alir yazin bi kenara :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit: 2014'te lokomotiva Zagreb'ten gelmiş 1 milyon euro'ya

Tam ben yazicaktim renktas. 10 dk da hayran kaldim kesin ya dortmund ya porto alir yazin bi kenara :)

Valla ya maç zaten sıkıcıydı pedere dedim keşke daha erken girseydide göz zevkimiz açılsaydi diye :)

Valla ya maç zaten sıkıcıydı pedere dedim keşke daha erken girseydide göz zevkimiz açılsaydi diye :)

Ayne serdara 4.5 verioz buna 10 15 versek vermezlermi bize :)

Hahahaha valla aynısını ben dedim pedere :)

Bu tuzlu olur bize ya andrija balic var oda çok yetenekli 18 yaşında bundan 3 yaş küçük udinese 3.5 milyon euro'ya aldı :)

Oley
oley
J. Olde Riekerink

CIMBOMBOMUN COCUGU
J OLDE RIEKERINK

Bizim bir an önce Donk Olcan Umut ve özellikle Tarık'tan kurtulup paket halinde birine yollamamız lazım Türkiye'den alıcağımız takas olarak kullanıcağımız Mehmet Ekici olabilir birde Eren Derdiyok olabilir diğerleri bu yollucaklarımızdan farklı olmaz hatta bunların içine Yasin'ide eklebiliriz nede olsa Bruma kalıcak Sinan Poldi Bruma yeter zaten zaman zaman Sneijderde sol kanat gibi oynuyor.

Muslera
Linnes/Sabri..Chedjou/Hakan..Serdar/Semih/Koray..Telles/Carole
Selçuk/Hamit..Dzemaili/Donk..Sneijder/Jose
Sinan/Bruma/Emrah...Rodellega/Umut/M.Yeşilyurt..Podolski/Yasin

Söylenenler ışığında böyle bir kadro çıkıyor şuanlık.. İlk 11e mutlaka sağlam bir önlibero ve sağlam bir forvet şart.Rodallega yedek için çok iyi bir seçim olacaktır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt