- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
Şu Eren Derdiyok'u alsınlar. Daha iyi yedek forvet bulunmaz. Umutu mumutu gönder. 3.forvet lazım olursa Sinan veya Podolski olur. As forvet Doumbia Remy fln o ayarda olmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren kulübeye oturmak için gelmez. Gelirse ilk 11 oynar.
kargalar feda sezonunda uygun fiyata bilic gibi cok iyi bir hoca buldular ama biz bulamıyoruz
kargalar ucuza gurbetci koşan adamlar aldılar ama biz milyonlar saçıyoruz
sonrada neden ceza aldık
Avrupa'dan kimse istemez o adamı. Fırsat varken alalım. Dursun gibi zeka küpleri olmasa çok rahat yedek olarak gelirdi hala gelebilir gerçi. Saçma sapan adamları takasta verelim. 1 sene sonra sözleşmesi bitiyor. Şu İsviçre'nin 3.forveti bizde havalanamaz. Cenk Tosun gibi iyi yedek olur.
Merak ediyorum ne bekliyorsun? Bu takımın hali o. En geç 60 dan sonra hepsinin pili bitiyordu Hamza denen Itoğlu sağolsun.Riekerinkle devam edelim diyenler kupa finalinin ikinci yarısını hatırlamıyor tahminimce. Terim e laf söylüyoruz ama rie de o maçın ikinci yarısında taktik açıdan rezaletti.
Öhü öhü. Birbirimizi tanırız Uğur önce şu üslübu bir düzeltelim foruma hakaret etmeye hakkın yok.Yav bu koyunu engelliyoruz, hala mesajı göster ibaresi çıkıyor ne ahmakça bir forum bu parazitlere izin vermesi yetmiyor gibi engel sistemi de ahmakça. Ben bu adamı engellediysem bu adamın benim forum sayfamda tekrar görünmemesi gerekir bu kadar basit. Bunu ister öneri ister şikayet olarak alın.
[FONT="]Sarı-Kırmızılı yönetici Alp Yalman, Fransız golcü [/FONT]Moussa Dembele[FONT="]’nin işini bitirmeye kararlı.[/FONT]Sarı-Kırmızılı yönetici Alp Yalman, Fransız golcü Moussa Dembele’nin işini bitirmeye kararlı.(fanatik)
![]()
olsa da 36 tane yesek