Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yol al yasin , okuduğunu anlıyorsan sıkıntı yok yok anlamıyorsan zekan düşük olabilir ki bende öyle düşünüyorum zaten. Muhtemel bu yazdıklarımı da çok iyi anlayacaksın bebisim.Öncelikle Türkçenizi geliştirmenizi rica edeceğim Şişman Bey.
Kadir Çetinçalı @kadircetincali Ve Alp Yalman fazla dayanamadı ve Sportif A.Ş yönetiminden ayrıldı.
Alp Yalman ile başkanın kardeşi Mehmet Özbek'in uyumu mümkün olmadı. Özbek'in her konuşulanı basına kuş gibi ötmesi Yalman'ı çok kızdırdı.
Sneijder'i satma kararı almalarına rağmen sonrasında başkan Dursun Özbek'in satmayacağız açıklaması, Alp Yalman'ı şaşkına çevirdi.
Özbek Kardeşler Sneijder satma kararı almalarına rağmen basına farklı konuşunca Sportif A.Ş'nin yeni yapılanması çatırdadı.
Yasinin pili varken bi cacık yaptı mı? Taktik bekliyorum. Kontra atak yaparken pas yapacak yerde durmayı bile öğretsin.
Berat YesirAy başında futbolun başına geçmesi için Sportif A.Ş üyesi yapılan Alp Yalman, görevi bıraktı. (Hürriyet)
Zeka olarak senden daha düşük olmadığı kesin de.İnsan bu kadar ağır saçmalar mı yahu?Yol al yasin , okuduğunu anlıyorsan sıkıntı yok yok anlamıyorsan zekan düşük olabilir ki bende öyle düşünüyorum zaten. Muhtemel bu yazdıklarımı da çok iyi anlayacaksın bebisim.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhahah yaw Allah in boş beleş adamı zeka yarışına giriyor benimle. Sen kimsin necisin neler yaparsın ? Yemin ediyorum çok güldüm ya benden zekiyim mis? Yaw he heZeka olarak senden daha düşük olmadığı kesin de.İnsan bu kadar ağır saçmalar mı yahu?
Paraya oyuncu satıp yerine bonservissiz adam yazıyoruz ya bu bedava olan adamları kakaliyacagimiz takımlar bilmiyorlar mı gerizekalı mı bu takımlar? Misal cacares biz bedava alacağız ama chedjou gibi beş para etmez stoperdende 3-4 kazanacağız. Cacares ı o gerizekalı kulüp niye almasın hiç düşünmüyormusunuz ?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi