Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ay başında futbolun başına geçmesi için Sportif A.Ş üyesi yapılan Alp Yalman, görevi bıraktı. (Hürriyet)

Öncelikle Türkçenizi geliştirmenizi rica edeceğim Şişman Bey.
Yol al yasin , okuduğunu anlıyorsan sıkıntı yok yok anlamıyorsan zekan düşük olabilir ki bende öyle düşünüyorum zaten. Muhtemel bu yazdıklarımı da çok iyi anlayacaksın bebisim. :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadir Çetinçalı ‏@kadircetincali Ve Alp Yalman fazla dayanamadı ve Sportif A.Ş yönetiminden ayrıldı.
Alp Yalman ile başkanın kardeşi Mehmet Özbek'in uyumu mümkün olmadı. Özbek'in her konuşulanı basına kuş gibi ötmesi Yalman'ı çok kızdırdı.

Sneijder'i satma kararı almalarına rağmen sonrasında başkan Dursun Özbek'in satmayacağız açıklaması, Alp Yalman'ı şaşkına çevirdi.

Özbek Kardeşler Sneijder satma kararı almalarına rağmen basına farklı konuşunca Sportif A.Ş'nin yeni yapılanması çatırdadı.

İstifa ede ede kimse kalmayacak bu çapsızların yanında ama hala utanmadan o koltukta oturuyorlar.

Yasinin pili varken bi cacık yaptı mı? Taktik bekliyorum. Kontra atak yaparken pas yapacak yerde durmayı bile öğretsin.

Bunlar sezon ortasinda degisecek isler degil. Yazin tam takim 7/24 bunlara hazirlanacaksin kamp döneminde, Hamza yan gelip yatti tüm yaz, takim da aynen öyle.

Yasin zaten beyinsizin teki, bu takimda da yeri yok. Bunlar Riekerink den daha iyi adam bulamaz. Bulsalardi 4 aydir bulurlardi zaten.

4 aydir takimin antrenörü yok altyapi hocasina emanet edilmis. Turnuva öncesi de demistim simdi Terim Terim diye oyalar milleti diye, nitekim de öyle oldu.

Yol al yasin , okuduğunu anlıyorsan sıkıntı yok yok anlamıyorsan zekan düşük olabilir ki bende öyle düşünüyorum zaten. Muhtemel bu yazdıklarımı da çok iyi anlayacaksın bebisim. :)

Zeka olarak senden daha düşük olmadığı kesin de.İnsan bu kadar ağır saçmalar mı yahu?

Riekerink song'u sakatliklarindan dolayi istemiyormus... sanki song'dan iyisini bulacaklar

Zeka olarak senden daha düşük olmadığı kesin de.İnsan bu kadar ağır saçmalar mı yahu?
Muhahah yaw Allah in boş beleş adamı zeka yarışına giriyor benimle. Sen kimsin necisin neler yaparsın ? Yemin ediyorum çok güldüm ya benden zekiyim mis? Yaw he he :)

Galatasaray'da, Riekerink'in yardımcıları belli oluyor. Ayhan Akman'la anlaşma sağlandı, Claudio Taffarel de geri dönüyor. (Fanatik)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paraya oyuncu satıp yerine bonservissiz adam yazıyoruz ya bu bedava olan adamları kakaliyacagimiz takımlar bilmiyorlar mı gerizekalı mı bu takımlar? Misal cacares biz bedava alacağız ama chedjou gibi beş para etmez stoperdende 3-4 kazanacağız. Cacares ı o gerizekalı kulüp niye almasın hiç düşünmüyormusunuz ?

Serdar Aziz transferi senin söylediğin gibi olmadı. Aldığı yıllık ve primlerle giden 3 oyuncunu aldığı paraları tek kisiye verdik. Yetmedi 4.5 da bonservis verdik.

Hala memnun musun ?

Alp Yalman da bu yönetimin capsizligina dayanamamis ve istifa etmis diyorlar :)

Galatasaray gercekten acinacak durumda ya. BU liseli genel kurul üyeleri hic mi utanmiyor, hic mi vicdanlari sizlamiyor?

Galatasaray´in bu durumda olmasinin en büyük sebebi, bu 100 yasindaki cakma entellerin kafatasci zihniyetidir.

Bu liselilerin olmadigi bir Galatasaray kurulsa keske. O kadar nefret ediyorum bu insanlardan artik.

son-dakika2.jpg

Gelecek adama yıllık, bonservis yada imza parası vermeyecek misin? Hadi verdin birde bu 3 adam için ücret ödeyeceksin. Çünkü hiç biri başka takıma gitmez çatır çatır alırlar ücretlerini. Aldılar da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt