Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifa İştifa Riekerink İstifaaaaaaa

Şimdi S.Aziz gibi, bi Türk orta saha oyuncusunu tavsiye eder...

Haber hakikaten doğru ise Rik gözümden düşer.

Aziz niye veto almıyor ozaman sorarlar adama !!!!!!! Sanki Aziz müzmin sakat değil...

Bunu duymaya alış , beceremedikleri her transferi Riekerinke kitleyecekler.

Sen yemişsin şeklinden şemalinden belli de, suç sende değil senin gibi ne olduğu belli olmayan bebelere burada hala yazı yazdırıyor olmaları.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbol cahillerini görüyorum sanki.İnsan hiç mi mantıklı konuşmaz? Sneijderi satalım ne demek Şişman bey.

Futbol cahillerini görüyorum sanki.İnsan hiç mi mantıklı konuşmaz? Sneijderi satalım ne demek Şişman bey.
Hemen satarım emin ol, futbol ulemasi.. Topa dokunsa bomba sanacak adamla futbol forumunda futbol konuşmak, evet cehalet göstergesi. Bu arada git yasitlarinla ve kanatligil arkadaşlarınla takıl.

Boluspor mustafa pektemeki istiyormuş. Emre gürallada anlaşmışız emrah bassanla birlikte açıklarlar heralde

Hemen satarım emin ol, futbol ulemasi.. Topa dokunsa bomba sanacak adamla futbol forumunda futbol konuşmak, evet cehalet göstergesi. Bu arada git yasitlarinla ve kanatligil arkadaşlarınla takıl.

Niye sen insan değil misin?

İşte senin gibi zihniyetler yüzünden kulube zarar geliyor.Dursun Özbekin akrabası ol direk Şişman bey.

:(

111dad6b30c75e860f52b6376cf2fa40.jpg

Şuan eldeki oyuncularla

Muslera
Linnes-Serdar-Chedjou-Carole
Selçuk-Dzemaili
Sinan-Sneijder-Bruma
Podolski

Galatasaray Mukemmel Frikik | Galatasaray - Fenerbahce - YouTube

Adamın kattıklarından biri. Hamza ve Mustiyle şöyle birşey gören oldu mu?

Hamza ve Mustafalı derbilerde ortasahada takılan Podolski Riekerinkle derbilerde kaleyi şut manyağı yaptı.

Kondisyonu bitik takımın 50 den sonra gitmeyeceğini bildiği için ilk yarı tam saha bastırdı maçta. O

Oyuncu değiştirmeyi güzel beceremiyor aşikar (gerçi yedek kulubemizle geçen seneki zordu) ki o Ayhan Akman yardımcılığa gelirse yardımcı olur diyorum , geçen seneden daha iyi başlayabiliriz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt