Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
Alibec dizinden sakat alırsak bilin ki komisyonun allahı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstifa İştifa Riekerink İstifaaaaaaa
Şimdi S.Aziz gibi, bi Türk orta saha oyuncusunu tavsiye eder...
Haber hakikaten doğru ise Rik gözümden düşer.
Aziz niye veto almıyor ozaman sorarlar adama !!!!!!! Sanki Aziz müzmin sakat değil...
Futbol cahillerini görüyorum sanki.İnsan hiç mi mantıklı konuşmaz? Sneijderi satalım ne demek Şişman bey.Sen yemişsin şeklinden şemalinden belli de, suç sende değil senin gibi ne olduğu belli olmayan bebelere burada hala yazı yazdırıyor olmaları.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hemen satarım emin ol, futbol ulemasi.. Topa dokunsa bomba sanacak adamla futbol forumunda futbol konuşmak, evet cehalet göstergesi. Bu arada git yasitlarinla ve kanatligil arkadaşlarınla takıl.Futbol cahillerini görüyorum sanki.İnsan hiç mi mantıklı konuşmaz? Sneijderi satalım ne demek Şişman bey.
Sinan Kurt (H.Berlin)
Eren Derdiyok (Kasımpaşa)
iyi olur bizim için diye düşünüyorum.
Niye sen insan değil misin?Hemen satarım emin ol, futbol ulemasi.. Topa dokunsa bomba sanacak adamla futbol forumunda futbol konuşmak, evet cehalet göstergesi. Bu arada git yasitlarinla ve kanatligil arkadaşlarınla takıl.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alibec baya baya sakat nasıl ilgileniyoruz anlamadım
30 yaşındaki 1 sene oynamamış Kasımda iyileşecek Caceresi isteyenler var çok şaşırma bence.