Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darida'ya paramız yetmez ama Adam Nagy'e yeter mesela al Delaney'in yanına ikisini Serdar Aziz parasına alırsın Nagy Sinan gibi zorla alır formayı

Riekerink'in en büyük sıkıntısı oyuncu değişiklikleri idi. Sıkı bir yardımcı şart. Ayhan'la filan olmaz o iş.

Linnes, Bruma ve Sinan'da ısrar etmesi en büyük dileğim.

Ha bir de Riekerink olacaksa hoca, SNeijder reis de kalacak demektir.
Riekerink'in yardımcısı yabancı olmalı Türk olmasın abilik devirleri geçti artık ayhanla olmaz bu iş abilik olayı bitirdi bizi ona ayıp olmasın buna ayıp olmasın diye sabri umut gibi kazmalar oynuyo sosyal hayatta bunlar Ayhan Bülent Korkmaz hasan Şaş vs görüştükleri için kollaniyolar devamli kesinlikle Türk istemiyorum :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sertik,mücadele ,liderlik herşey varmış delaneyde.tekniği de iyiymiş.meloyu aratmaz diyolar.

Cl_ObTNWMAAx3pg.jpg

H.O

Bu delaneyi sadece bizim cl de kopenhag ile oynadigimiz mactan hatirliyorum.Sahada basmadık yer birakmamisti.Inanilmaz savasçı ve dinamik bi oyun oynamisti o gun.Genelde boyle midir bilmem ama top teknigi biraz vasattı sanki

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Delaney yararlı olur ama sistemli bir takımda. Melo gibi taraftarı coştursun, dil çıkarsın filan beklersen hayal kırıklığı yaratır.

agresif hasin ve de gaddar topculara bayilirim.yerinde bir hamle gibi gorunuyor.

Bu delaneyi sadece bizim cl de kopenhag ile oynadigimiz mactan hatirliyorum.Sahada basmadık yer birakmamisti.Inanilmaz savasçı ve dinamik bi oyun oynamisti o gun.Genelde boyle midir bilmem ama top teknigi biraz vasattı sanki

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gelişim göstermiş,tam bir iki yönlü ortasaha diyolar.

Lucas Biglia nasıl olur. ? Serdar'a o meblağı bayılan bi 5 milyon da Biglia'ya bayılır herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt