Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelson Fernandes?Ön liberoya alınması gereken futbolcu:
![]()
Penaltı atarken ağlayan adamdan hayır gelmezLucas Biglia nasıl olur. ? Serdar'a o meblağı bayılan bi 5 milyon da Biglia'ya bayılır herhalde.
En az 6-7 isterler diye tahmin ediyorum 2,5 gibi bi rakama gelirse çok iyi transfer olur acaba sneijder gidicimi 4-4-2'ye mi dönüyoruz
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En az 6-7 isterler diye tahmin ediyorum 2,5 gibi bi rakama gelirse çok iyi transfer olur acaba sneijder gidicimi 4-4-2'ye mi dönüyoruz
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pardon sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmışYok daha neler sanki xabi alonso'yu aliyoruz 2-2.5m gibi biter bu is
Kaynak bide fabian olanmicastilloyu almisiz.
Transfermarkt'a baktimda cok ilginc bir kariyeri varmis ?Galatsaray’ın Rodallega transferini bekletme nedeninin Willian Jose olduğu iddia edildi. Galatasaray’ın Brezilyalı Willian Jose ile görüştüğü belirtiliyor.
- Sporcope
Şöyle bir haber var.
Kaynak bide fabian olanmi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen ben de onu bekliyorum. Dursun Salıyı işaret etmişti. Gerçi yarın toplantı da var. Büyük ihtimal Rik hocamla devam kararı alıcaz.Hocayı açıklayacaklar mı bakalım. Salı salı deyip durdular
Scorcope haberlerine gökmen özdemşrden daha çok önem veririm. Delaney transferi de sittin sene sonuçlanmazGalatsaray’ın Rodallega transferini bekletme nedeninin Willian Jose olduğu iddia edildi. Galatasaray’ın Brezilyalı Willian Jose ile görüştüğü belirtiliyor.
- Sporcope
Şöyle bir haber var.
Umut
Olcan
Tarık
Donk
Sabri
Jose
Jem
şimdilik bunları göndersinler bir rahatlayalım,psikolojik rahatlama da cabası