Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarik+Umut+Jem+1 milyona hallolur.
Donk'u satabilirsek Çin'e satıp para kazanmak lazım.

Burdaki çoğunluğa göre yazdım aslında Donk yedek kalsa bile olur elde orta saha birakmadilar geçen sene herkez köyüydü aslında kalsa olur Donk yedek olarak

Adi,şerefsiz,onursuz,gurursuz yönetim Dembele'yi almayacaklar.Serdar'a 4.5 m bonservis ver.Dembele gibi yeteneğe imza parasını çok gör.Adam tutarsa 10 yıl santrafor aramazsın.Ama bunlarda bunu düşünecek kafa yok.Hain,iş bilmez,şerefsizler...

Eren ve Dembele iyi olur.Bıraksınlar Rodellega'n'ın peşini.Eren 28 Rodallega 31 yaşında bunuda düşünmek lazım.

CmA_zjaWEAQypcc.jpg

Muslera
Linnes-Serdar-Chiriches-Carole
Kranevitter-Delaney
Sinan-Sneijder-Podolski
Eren

Kendini Galatasaraylı gören o yalaka ultraslan ve kendilerini Galatasaray'ın sahibi gören şerefsiz liseliler yüzünden takımdan soğuyan var mı benim gibi aranızda?

Alp Yalman, forvet Florin Andone'nin alınmasını istedi. Yönetimden transfere destek gelmeyince görevi bıraktı ancak sonra ikna edildi. (HT)

muslera

linnes --- kaya --- aziz --- carole

bruma --- kranevitter --- song --- telles

sneijder

podolski​

Kampa bi kaç hafta kaldı

Hiç birşey belli değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kranevitter her maç ortalama 12 km koşan bir oyuncu. Bizim orta sahanın arayıp da bulamadığı bir tür.

muslera-linnes-serdar-chriches-carole-kranevitter-delaney-bruma-sneijder-sinan-dembele

Son düzenleme:
Emanuele Giaccherini olsa sağ kanatta maliyetide çok yüksek değil nokta transfer olmuş olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt