erdal odabas
Sarı Üye
- 18 Haziran 2015
- 429
- 0
- 476
@eyupyildiznet: Malcolm Delaney ve Austin Daye zu Galatasaray (imzalar atilmak uzere)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Te Allahım.
Erhan Telli @erhantelli78 1 uur1 uur geleden
Dembele için Londra'ya kadar gittiler...
Çocuk sordu, 'hocanız kim ?'
Cevap veremediler...
O da Celtic'e gitti...
Sen konuşma lan sana süprizim bekle.

Atatürk havalimanında 2 patlama olmuş ve tüfeklerle ile insanlar taranmış. 10 kişi ölmüş. hadi bırakın transferi filan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sadece patlama değil miymiş?
sıfır telefonlaraSıfır telefonlara mı yoksa hatlara mı geldi zam
Bence Serdar Aziz transferi hamle olarak cok basarali.
En azindan iki tane takimin genis kadrosuna yillardir giremeyen (Sercan,Furkan), ve bonservissiz gelmis 33 yasinda bir backupin yerine 25 yasindaki bursanin kaptanini ve takima bence ruh katacak nadir alinabilinecek yerlilerden bir oyuncu kaptik. Takimdan 40küsür oyuncu varken, uefanin kriterleride belliyken, bu sekilde 3-4 hamle daha yapip, eldeki ise yaramayanlardan kurtulup, potansiyeli olan oyuncalardan katmamiz lazim daha fazla Serdar gibi. Zaten para yok. Hayal kurmanin anlami yok. Takas edebilcegimiz oyuncularida süperligden baska yere gönderemicegimize göre, ligdeki fena olmayan adamlara yönelmemiz lazim. Iyi demiyorum, cünkü fazla yok zaten ligimizde iyi topcu.Bu sekilde temizleriz anca takimi. Cavanda, Lawal, Dzsudzsak, Rodallega, ve Eren .. bu oyuncalardan 3ünü alabilirsek gerekirse karsiliginda 15 cöp verelim. Su bildigimiz cöplerden, hepimizin sinir sistemlerini bozan adamlardan bahs ediyorum. 5e 1, kaziksa kazigi yiyip en azindan sinir oldugumuz adamlar kulübün parasini yemesin. Bu hamle bu sezon icin yeterli olur zaten. Telles,Bruma, Jose, Dzemailiden gelebilecek paralarlada iki kaliteli Adam alabilirsek iyi olur. olmazsada sorun degil bence, seneye cöpleri görmeyim o bana yeter. biktim artik iyice. En kötü altyapidan bile dolar yerleri ise yaramazlarin.
Zaten para yok ama 4.5 milyon euro + 3 oyuncunun sozlesme fesih bedellerini odemek cok celiskili degilmi?
Bence para yok yerine para cok denmeli olaya bu pencereden bakarsak. Yillik ucretlerde azalma yok tam tersi giderler yukseliyor. Bu da celiski.
Zaten para yok ama 4.5 milyon euro + 3 oyuncunun sozlesme fesih bedellerini odemek cok celiskili degilmi?
Bence para yok yerine para cok denmeli olaya bu pencereden bakarsak. Yillik ucretlerde azalma yok tam tersi giderler yukseliyor. Bu da celiski.