- 2 Temmuz 2011
- 140.078
- 60.174
- 5.628
jose için hayırlısı odu.2 ortasaha şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikisi deHendrick mi Delaney mi?
renktaş link yollar mısın iftar sonrası semaver yakarım bu habere![]()
ben jose elimizde patlar diye düşünüyordum çok güzel oldu alıyosak satmasını da bilelim bu tarz oyuncular alalım jose olmadı başkası olur
bu senenin ilk yarısından sonra yaptıklarını düşünüyorum da, para kazanmamız mucize.
ne alaka? bu tarz scouting transferi her zaman iyidir ismine göre mi yorum yapıcaz
Ust duzey önlibero oyunculari su an uygun fiyata alabiliyorsan alacaksin... Song, Lassana Diarra, M'Vila - selcuk'un yanina ust duzey oyuncu lazim, hazir oyuncu lazim, oyle jeff hendrick ve delaney ile olmaz bu is, sen orta sahaya oyuncu aliyorsun, hazir oyuncu lazim, hic suphe duymayacagin oyuncu lazim
aynen şimdi orta sahada sadece selçuk kaldı elimizde donk stoper sayıyorum
song bitik ve fiyatı pahalı lassana diarra futbolu bıraktı mı onu bile bilmiyorum M villayı zaten alamazsın bize lazım olan maliyeti düşük iyi katkı vericek adamlar örnek CArole bu kulup bu sene ceza yedi bunu bilelim
ben donk'u stoper bile saymıyorum çünkü stadyumdaki taraftarın son maçlardaki tepkisi nedeniyle iyice kalasa bağladı.
orta saha: selçuk,jem
selçuk gitsin çine kankasının yanına başka bişey istemem selçuğun gittiği gün yeni transferler yapılır yoksa yeniçeri transfer istemez oraya istemezük der selçuk efendi.jose ve emre çolak gibi iki yeteneğin gitmesi ilginç gerçekten.selçuk,donk ve jem varken....umarım rinkerink gidenlerin yerine birhan,batuhan ve oğuzhan kayarı bi dener.
Song bittik mi? Melo bize geldigine ne haldeydi ozaman?
Lassana Diarra futbolu birakti mi diyosun, turkiye ligi disinda futbol izliyormusun kardesim? Diarra bu sezon ligue 1'de en iyi orta sahalarindan birisiydi, iyi performans gosterdi, lig'in en iyi 3 aday oyuncu arasinda gosterildi, euro 2016 kadrosuna cagrildi fakat sakatlanip kadrodan cikarildi, bonservisi de elinde zaten... serdar aziz'e yillik 2m verebiliyorsan diarra'ya da ayni parayi verebilirsin.
M'Vila 6 ay sozlesmesi kalmis, fazla bonservis istemezler.
Kulup bu sene ceza aldi tamamda, önlibero'ya alacagin oyuncu ust duzey olmasi lazim mesala stoper'e, forvet'e, kanatlara, sag bek'e genc oyuncu alabilirsin, scout ekibinin onderdigi oyuncu alabilirsin, ama selcuk'un yanina iyi bir önlibero lazim.
kardeşim bu dediğin adamların hepsinin maliyeti yıllık 3 m euro olucak nasıl verelim aynı zaman ne performans göstericekleri de belli değil