Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi yetenekli oyuncumuzu daha kaybettik

ben jose elimizde patlar diye düşünüyordum çok güzel oldu alıyosak satmasını da bilelim bu tarz oyuncular alalım jose olmadı başkası olur

ne alaka? bu tarz scouting transferi her zaman iyidir ismine göre mi yorum yapıcaz

Ust duzey önlibero oyunculari su an uygun fiyata alabiliyorsan alacaksin... Song, Lassana Diarra, M'Vila - selcuk'un yanina ust duzey oyuncu lazim, hazir oyuncu lazim, oyle jeff hendrick ve delaney ile olmaz bu is, sen orta sahaya oyuncu aliyorsun, hazir oyuncu lazim, hic suphe duymayacagin oyuncu lazim

Ust duzey önlibero oyunculari su an uygun fiyata alabiliyorsan alacaksin... Song, Lassana Diarra, M'Vila - selcuk'un yanina ust duzey oyuncu lazim, hazir oyuncu lazim, oyle jeff hendrick ve delaney ile olmaz bu is, sen orta sahaya oyuncu aliyorsun, hazir oyuncu lazim, hic suphe duymayacagin oyuncu lazim

song bitik ve fiyatı pahalı M villayı zaten alamazsın bize lazım olan maliyeti düşük iyi katkı vericek adamlar örnek CArole bu kulup bu sene ceza yedi bunu bilelim

Son düzenleme:
Hendrick Euro'da takip ettiğim kadarıyla iyi oynuyordu.Dikine oynayan bir oyuncuydu.Tabi bize gelen özelliklerini kaybediyor.Bu da ayrı bir konu.

jose ve emre çolak gibi iki yeteneğin gitmesi ilginç gerçekten.selçuk,donk ve jem varken....umarım rinkerink gidenlerin yerine birhan,batuhan ve oğuzhan kayarı bi dener.

song bitik ve fiyatı pahalı lassana diarra futbolu bıraktı mı onu bile bilmiyorum M villayı zaten alamazsın bize lazım olan maliyeti düşük iyi katkı vericek adamlar örnek CArole bu kulup bu sene ceza yedi bunu bilelim

Song bittik mi? Melo bize geldigine ne haldeydi ozaman?

Lassana Diarra futbolu birakti mi diyosun, turkiye ligi disinda futbol izliyormusun kardesim? Diarra bu sezon ligue 1'de en iyi orta sahalarindan birisiydi, iyi performans gosterdi, lig'in en iyi 3 aday oyuncu arasinda gosterildi, euro 2016 kadrosuna cagrildi fakat sakatlanip kadrodan cikarildi, bonservisi de elinde zaten... serdar aziz'e yillik 2m verebiliyorsan diarra'ya da ayni parayi verebilirsin.

M'Vila 6 ay sozlesmesi kalmis, fazla bonservis istemezler.

Kulup bu sene ceza aldi tamamda, önlibero'ya alacagin oyuncu ust duzey olmasi lazim mesala stoper'e, forvet'e, kanatlara, sag bek'e genc oyuncu alabilirsin, scout ekibinin onderdigi oyuncu alabilirsin, ama selcuk'un yanina iyi bir önlibero lazim.

jose ve emre çolak gibi iki yeteneğin gitmesi ilginç gerçekten.selçuk,donk ve jem varken....umarım rinkerink gidenlerin yerine birhan,batuhan ve oğuzhan kayarı bi dener.
selçuk gitsin çine kankasının yanına başka bişey istemem selçuğun gittiği gün yeni transferler yapılır yoksa yeniçeri transfer istemez oraya istemezük der selçuk efendi.

Song bittik mi? Melo bize geldigine ne haldeydi ozaman?

Lassana Diarra futbolu birakti mi diyosun, turkiye ligi disinda futbol izliyormusun kardesim? Diarra bu sezon ligue 1'de en iyi orta sahalarindan birisiydi, iyi performans gosterdi, lig'in en iyi 3 aday oyuncu arasinda gosterildi, euro 2016 kadrosuna cagrildi fakat sakatlanip kadrodan cikarildi, bonservisi de elinde zaten... serdar aziz'e yillik 2m verebiliyorsan diarra'ya da ayni parayi verebilirsin.

M'Vila 6 ay sozlesmesi kalmis, fazla bonservis istemezler.

Kulup bu sene ceza aldi tamamda, önlibero'ya alacagin oyuncu ust duzey olmasi lazim mesala stoper'e, forvet'e, kanatlara, sag bek'e genc oyuncu alabilirsin, scout ekibinin onderdigi oyuncu alabilirsin, ama selcuk'un yanina iyi bir önlibero lazim.

kardeşim bu dediğin adamların hepsinin maliyeti yıllık 3 m euro olucak nasıl verelim aynı zaman ne performans göstericekleri de belli değil

kardeşim bu dediğin adamların hepsinin maliyeti yıllık 3 m euro olucak nasıl verelim aynı zaman ne performans göstericekleri de belli değil

Hamit'e 2,7, serdar aziz'e 2m, chedjou'ya 2,2 veriyorsan iyi bir önlibero'ya neden 2.5m falan vermesinler? Saydigim isimler zaten herseyi kanitlamis isimler... Fit olduklarinda gorursun performanslarini... ama bizim yonetim'den zaten boyle birsey beklemek mumkun degil, bonservisi elinde olan dembele'yi bile alamadilar, bunlara m'vila yi sorsan bu kim derler, sportif direktor bile yok, allahtan ki scout ekibi var, yoksa culio zapata gibi transfer yapilir.

İstemiyorum yıldız oyuncu falan, alacaksanız Hendrick gibi oyuncuları alın. Hem mücadeleci hem yetenekli hem piyasa değeri fazla değil.

Arnavutluk'ta, İzlanda'da falan öyle bizim için bulunmaz nimetler var. Ama yönetim hala Serdar gibi vasat oyuncular alma derdinde.

BAM > Selcuk,Jem,Donk

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt