Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DEH_5eqXsAEyNQF.jpg

Takımı karıstıran 2 kisi gitti de jongun dün yaptıgı acıklamayı instadan wes begenmiş ikiside aynı kafada ikisine de hocamız yol verdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu taraftar Gomis-Belhanda transferlerine Sneijder'in etrafındaki kalite artıyor diye sevindi. Bunun farkında değiller.

Yoksa açın bakın Kewell-Baros ikilisinin Lincoln'lü performansına bir de Lincoln gittikten sonraki hallerine.

Bu takım 3-5-2 oynayamaz, çift forvet de oynayamaz, oynanacak tek seçenekte en önemli adam yine Sneijder.

Sneijder'in giitiği gün kulüp tarihinin, en büyük fiyaskolarından biri yaşanır.

Sneijder meselesi çözülmeden de yapılan transferler umrumda değil. Diğer konular ehemmiyetsiz. Gelecek kanadın da liberonun da nazarımda yarattığı bir heyecan yok.

Abi artık atın şu 10 numaralı sistemi. Dünyada 10 numara mı kaldı. Artık millet defansa yardım etmiyor diye hazardı keser olmuş hala sneijder de sneijder. G.tu boklu Amerika takımları bile adama bonservis vermiyor bedava alma peşinde

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

West Ham ile anlaşan Galatasaray, Feghouli'yi de ikna etti. Transferin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor. (Milliyet)

Feguliiii

Feghouliiiiiiii

Yillardir aradigimiz sag acik h.o

Bugun bayram

Böyle sacma bir düsünce sekli mi var yahu. "Fenerli Sneijderi savunuyor". Dün de Ercan Taner'e "Besiktasli Sneijderi savunuyor" diyordu.

Akil var mantik var, her Fenerli ya da her Besiktasli körü körüne kendi takiminin düsüncelerine göre hareket edecek degil. Ben hatirliyorum Alex sorunlari yasanirken de cok Galatasarayli büyük hata yapiyorsunuz diyordu.

Mankafali olmayalim lütfen arkadaslar.

Geçen sezon Sneijder ve Bruma ile sorun yaşayan Tudor, bu sene yeni transferleri 'takım' haline getirmek için var gücüyle çalışıyor. (Sabah) :D

Galatasaray, Malaga'dan Cenk Gönen için 600bin€ istedi. Tudor ise Cenk'ten memnun olduğunu belirtip, kalmasını istedi. (Sabah)

Ulan tudor cenki yolla o herif cenabet

Sinan Gümüş için 5M€ isteyen Galatasaray, Sinan Gümüş'ün ayrılmak istemesi üzerine bu rakamı 4M€ 'ya düşürdü. (Sabah)

Böyle sacma bir düsünce sekli mi var yahu. "Fenerli Sneijderi savunuyor". Dün de Ercan Taner'e "Besiktasli Sneijderi savunuyor" diyordu.

Akil var mantik var, her Fenerli ya da her Besiktasli körü körüne kendi takiminin düsüncelerine göre hareket edecek degil. Ben hatirliyorum Alex sorunlari yasanirken de cok Galatasarayli büyük hata yapiyorsunuz diyordu.

Mankafali olmayalim lütfen arkadaslar.
Ben kuşlara hala söylüyorum fenevin bittiği gun Aziz'e Alex'i yedirdikleri gündü

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alex>sneijder kıyaslama yapılması yersiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt