Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Sinan kalsın ya yerli oyuncu yok Semih ve Cenki alan olmazda zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isiviçreli elmanderLang kim
Sinan kalsın ya yerli oyuncu yok Semih ve Cenki alan olmazda zaten.
Ben kuşlara hala söylüyorum fenevin bittiği gun Aziz'e Alex'i yedirdikleri gündü
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kalır bence
3.5 Mioya satmaya değmez bence kalsın hem kanat hem forvet alternatifi işte en kötü kupada mupada oynatırız sorun olmaz
Galatasaray, Feghouli ve West Ham ile anlaştı ama Feghouli, ayrılmak için West Ham'ın henüz ödemediği 3M€ luk imza parasını istedi(Hürriyet)
Cenk denen cenabet gitsin biran önce ...
Aynen öyle. Bruma ve Sneijder'i yok etti yarın Muslera'yi da yok pahasına satacaktır.10 milyon euroya gitti belhandayi aldi o paranin yarısı komisyon.Bir de sezonun ortasinda yaptilar bunu. Kendi ayagina sikti Aziz.
Maalesef bizim taraftarimiz da yavas yavas Fenerlilere benzemeye basladi. 3 transfer ile Dursuna ohhh büyük baskan ceken adamlar var, yazik gercekten yazik. Hersey transfer demek ki. Aldiklari adamlar da öyle aman aman zor transferler degil, sen ben cikip gitsek görüsmelere ayni rakamlara getiririz bu oyunculari.
Reis nerelerdesin görünmüyor musun bugünlerde.
o iş bana saçma geldi ya klasik alı nacı haberi,mutlaka bi olumsuzluk yazar.imza parasının bizle ilgisi yok.ha cok muhimse yarısını biz,yarısını westham verir.nasıl olsa bonus manyagıyız