Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan kalsın ya yerli oyuncu yok Semih ve Cenki alan olmazda zaten.

Sinan'a 5 milyon vermezler

Ilk 11 oyuncusu olamadi bizde,bir rotasyon oyuncusuna 5 milyon vereceklerini zannetmiyorum

Aydin Aslan'in cezasi ne zaman bitiyo. Gelse de biraz selcuk tartismasi yapsak.

Ben kuşlara hala söylüyorum fenevin bittiği gun Aziz'e Alex'i yedirdikleri gündü

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de sezonun ortasinda yaptilar bunu. Kendi ayagina sikti Aziz.

Maalesef bizim taraftarimiz da yavas yavas Fenerlilere benzemeye basladi. 3 transfer ile Dursuna ohhh büyük baskan ceken adamlar var, yazik gercekten yazik. Hersey transfer demek ki. Aldiklari adamlar da öyle aman aman zor transferler degil, sen ben cikip gitsek görüsmelere ayni rakamlara getiririz bu oyunculari.

Galatasaray, Lemina'yı satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor! Tudor, ısrarla Lemina'nın alınmasını istiyor. (Fanatik)

Galatasaray, Feghouli ve West Ham ile anlaştı ama Feghouli, ayrılmak için West Ham'ın henüz ödemediği 3M€ luk imza parasını istedi(Hürriyet)

Galatasaray, Feghouli ve West Ham ile anlaştı ama Feghouli, ayrılmak için West Ham'ın henüz ödemediği 3M€ luk imza parasını istedi(Hürriyet)

o iş bana saçma geldi ya klasik alı nacı haberi,mutlaka bi olumsuzluk yazar.imza parasının bizle ilgisi yok.ha cok muhimse yarısını biz,yarısını westham verir.nasıl olsa bonus manyagıyız

Bir de sezonun ortasinda yaptilar bunu. Kendi ayagina sikti Aziz.

Maalesef bizim taraftarimiz da yavas yavas Fenerlilere benzemeye basladi. 3 transfer ile Dursuna ohhh büyük baskan ceken adamlar var, yazik gercekten yazik. Hersey transfer demek ki. Aldiklari adamlar da öyle aman aman zor transferler degil, sen ben cikip gitsek görüsmelere ayni rakamlara getiririz bu oyunculari.
Aynen öyle. Bruma ve Sneijder'i yok etti yarın Muslera'yi da yok pahasına satacaktır.10 milyon euroya gitti belhandayi aldi o paranin yarısı komisyon.

Cok şükür bugunde Feghouli ile anlaşmışız.Yarin da anlaşırız ınsallah

o iş bana saçma geldi ya klasik alı nacı haberi,mutlaka bi olumsuzluk yazar.imza parasının bizle ilgisi yok.ha cok muhimse yarısını biz,yarısını westham verir.nasıl olsa bonus manyagıyız

Feghouli icin 4-5 milyon euro inandirici gelmiyo. İmza parasi flan belhanda maliyetine gelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt