Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slaven Bilic, Feghouli'nin gidişine onay verdi. Maddi zorluklar transferi geçerli kıldı. (AMK)

bjk oturmus kadrosu sayesinde iş yapıyor. aynı kadro bizde olsa gecen sene gene ilk 4'e oynardık.

fb son yılların en kötü kadrolarından birine sahip. cok daha güclü fb kadroları hatırlıyorum.

sağlam iki merkeze bakar, bir tanede gomiz'e alternatif sağlam santrafor alabilirsek ligi acık ara kopartırız.

Haftaya gelecek bence tatildeymis kendisi

Haftaya da şey olur ne desem ne desem dedesi fln rahıtsızlanır 2 hafta da öyle kaynar sonra bi bakmışsın adam ingilterede kalmış çiçekler açmış balık kavaga cıkmıs eşek sudan gelmiş falan filan işte :) şaka maka abi harbi transfer komitemiz berbat bi adamı istiyosan gidiceksin alacaksın geleceksin 50 tane adamla ayrı ayı görüşmenin ne anlamı var

En az 10-12 bonservis tutar bu ikili be renktas

Tutsun renktaş ya,Basalım parayı iki tane 4-5 sene sapasağlam oynayacak oyuncumuz olur Lichesteiner-Sagna gibi isimlere pek ısınamıyorum,Özellikle Lichesteiner çok iyi oyuncu ama 2 sene sonra yeni oyuncu ararız.

Tutsun renktaş ya,Basalım parayı iki tane 4-5 sene sapasağlam oynayacak oyuncumuz olur Lichesteiner-Sagna gibi isimlere pek ısınamıyorum,Özellikle Lichesteiner çok iyi oyuncu ama 2 sene sonra yeni oyuncu ararız.

Corchia Serdar Maicon Gibbs acayip olurdu defans hattı

Devre arası Serdar yerine bir adam tamamdır ...

Şu orta saha ile defans ı görünce ostersund macından korkmamak elde değil mi ?

Feghouli'nin West Ham'dan alamadığı imza parasını niye biz veriyoruz:D Adam iyi futbolcu da bu da hafiften puştluğa kaçıyor. Ben yönetici olsam sittin sene almam.

Feghouli'nin West Ham'dan alamadığı imza parasını niye biz veriyoruz:D Adam iyi futbolcu da bu da hafiften puştluğa kaçıyor. Ben yönetici olsam sittin sene almam.
West Ham bir vitrin. Epl vitrini.
Senin ligin çöp ligi su an avrupa gozunde.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

2.5 vereceksek 3.2 Falan verip bu İmza Parası olayını çözeriz

Anladigim kadariyla feghouli ile anlasildi ama adam tatilde,Belhanda ve gomis'te oldugu gibi bekleniyor

Hangi talimatla hazırlık maçı yapacağımız belli mi ipe surulmeyecek rakipler mı bulundu yine? He?

Bugun belhanda 10 numarali forma ile oynar mi

Yoksa sneijder'in kesin olarak gitmesi mi beklenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt