Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Slaven Bilic, Feghouli'nin gidişine onay verdi. Maddi zorluklar transferi geçerli kıldı. (AMK)
Haftaya gelecek bence tatildeymis kendisi4 gündür o adamı aldık biz ama adamın kendisi yok işte alıyoz sürekli birileri ile anlaşıyoruz an meselesi oluyo falan filan ama daha gelen giden kimse yok![]()

Haftaya gelecek bence tatildeymis kendisi![]()
En az 10-12 bonservis tutar bu ikili be renktas
Tutsun renktaş ya,Basalım parayı iki tane 4-5 sene sapasağlam oynayacak oyuncumuz olur Lichesteiner-Sagna gibi isimlere pek ısınamıyorum,Özellikle Lichesteiner çok iyi oyuncu ama 2 sene sonra yeni oyuncu ararız.
West Ham bir vitrin. Epl vitrini.Feghouli'nin West Ham'dan alamadığı imza parasını niye biz veriyoruzAdam iyi futbolcu da bu da hafiften puştluğa kaçıyor. Ben yönetici olsam sittin sene almam.
Bir karga hayali onlarınkiDiego Costa ve Beşiktaş arasında neler oluyor öyle yav.
Bonservisten dusulecekse niye olmasin protein reyizFeghouli'nin West Ham'dan alamadığı imza parasını niye biz veriyoruzAdam iyi futbolcu da bu da hafiften puştluğa kaçıyor. Ben yönetici olsam sittin sene almam.
Feghouli'nin West Ham'dan alamadığı imza parasını niye biz veriyoruzAdam iyi futbolcu da bu da hafiften puştluğa kaçıyor. Ben yönetici olsam sittin sene almam.