Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Özge Fırat #WS10‏ @ozgfrt1010 30 dk.30 dakika önceDaha fazla

Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim
1f622.png
1f622.png
1f622.png
@sneijder101010
DENrGzFXgAAcVXU.jpg

:) Şakaysa kötü gerçekse daha kötü..Eğer futbol denen şey insanları bu ruh haline sürüklüyorsa acilen bir şey yapılmalıdır

Ortalık karıştı iyice sneijder belhanda fln fegu kalıyor gidiyor nasıl action bir takımız abi 30 dk da herşey patladı. Cezayirli gelicekse gelsin o da uzarsa 1 kaç gün daha oda elimizden kaçacak

Ortalık karıştı iyice sneijder belhanda fln fegu kalıyor gidiyor nasıl action bir takımız abi 30 dk da herşey patladı. Cezayirli gelicekse gelsin o da uzarsa 1 kaç gün daha oda elimizden kaçacak

bizim taraftarın salaklıgı.olumsuzlugu cok seviyolar.olay ne iyce arastırmadan atlıyolar balıklama.ben böyle huzursuz,sabırsız taraftar görmedim.

Adam iyi kötü katkı verdi parasını aldı şimdi gidecek bu duygusallık neden..Düşün ki konsere gittin para verdin eğlendin şarkıcı da para aldı ve sahneyi terketti

Sneijder'in gidişi daha doğrusu gidiş şekli beni üzüyor ama yapacak bişey yok. Bugüne dek yaşattığı her güzel şey için teşekkürler. İnşAllah güzel bir takıma gider ve kariyerini son bir Dünya Kupası görerek sonlandırır. Tabii Hollanda turnavaya katılabilirse.

Bu işin birde olumlu tarafı var bizim için,Selçuk İnan'ı korumak için sürekli Sneijder yüzünden bu durumda,performansını Sneijder düşürüyor deyip durdu hep sözde çok bilmiş yazarlar. Burada birde tezat durum var şimdi bunu diyen yazarlar şuan Sneijder gitmemeli de diyor bunu da anlayamadım. Biz bu Sneijder rüzgarını Selçuk'a çevirebilirsek takım için daha yararlı olacak.

Yunus adama bu nuamra boş artık sen gyeceksin dedilerse adam ne yapsın. Sneijder'e yapılan terbiyesizliğin sorumlusu yönetim ve hoca. Bu eleman Sneijder ile oynamayı kesinlikle isterdi. Kim istemez ki zaten?

Aga adam daha resmi olarak ayrılmamış, taraftarlar falan arkasında. Ayrıca daha 2. görüşme bile yapılmadı adam ben kalıyorum yatıcam paramı verin dese ne olacak ki istese der yani. Burada Belhanda'nın şimdilik vermeyin demesi gerekir zaten. Bunun Sneijder'le alakası yok Semih'in formasını da alsa aynısını derim. Hem saygısızlık hem cahillik hem de üstüne ekstra baskı alıyorsun ki zaten bu olay olmasa sen olan baskıyı kaldıracak bi futbolcu bile değilsin.

YouTube

Adamlar 1 ay önce salladıkları sneijderi şimdi kalmalı diye yere göğe sığdıramıyorlar.Yaşasın nabza göre şerbet,yaşasın algı yönetimi!!

Tudor'da dediğinizin aynısını yapıyor işte niye sallıyorsunuz..

Son düzenleme:
Ben hatirliyorum Sneijder'in geldigi zamanlari
Interde uzunca bir suredir kadro disiydi, tek basina antrenman yapiyordu ve Inter kurtulmaya calisiyordu
Sneijder ise sozlesmesinde yazan yuklu bir para vardi, onu almadan gitmem diyordu
Galatasaray'a geldiginde yurtdisinda bir roprtaj vermisti, orada muhabir Galatasaray top class bir takim degil neden tercih ettin diye sordugunda, ben de artik top class bir oyuncu degilim gibi birseyler soylemisti
O zaman demistim Interdeki hadiseyi 3-4 sene sonra da biz yasariz diye

Simdi herkes bu adami seviyor, sempatik adam, yetenekli, tabi ki cok iyi oyuncu
Ama anlasilan ya yeni yonetimin dusundugu sisteme uymuyor ya da uygun olmayan seyler yasandi ya da ikisi birden

Bu durumda yapacak birsey yok bence, elbette sevgimizi gosterecegiz, layikiyla ugurlayacagiz, yonetimi de elestirebiliriz ama bundan dolayi takima, hocaya hakaret etmek, alttan alttan basarisiz olmasini istemek/beklemek, hee hele daha tek maca cikmamis yeni bir transfere kalkip kufur etmek hic dogru degil diye dusunuyorum.

Umarim bu dusuncelerimi soyledigim icin basima bir is gelmez :)

Yav adam gitmiyor ki gitse rahatliyacak herkes süründürüyor bildiģin öleceksek bir kere ölelim nedir bu iki haftadir ayni muhabbet

Şöle bir imkanımız olsa sneijderle selçuğun isimleri yer değiştirilse aynı şekilde geçen sezonki performanları yer değiştirilse adım gibi eminim şuan herkez selçuğa yalvarıyodu gitme kal diye. Burda selçuğu savunduğum anlamı çıkmasın, kesinlikle klüble ilişiği kesilmesi gerektiğine inanıyorum anlatmak istediğim yabancı(isim) hayranlığının artık mantığın önüne geçtiği.

ne güzel belhanda gelmiş maicon ve gomis sana yeni yeni ısınıyoruz yine her zamanki gibi herşeyi bok ediyorsun yağlı surat tudor sana sneijder gitsin dediğinde hoca ana güle güle diyecektin işe ozaman bizim saygımızı kazanırdın .

bizim taraftarın salaklıgı.olumsuzlugu cok seviyolar.olay ne iyce arastırmadan atlıyolar balıklama.ben böyle huzursuz,sabırsız taraftar görmedim.

Belhandaya küfür zaten tam bir cahil ordusu zaten. Ama işte bu duruma niye geldik bunları düşünmek gerekir renktaş sneijder elbet bir gün gidecekti ama böyle olmamalıydı ben de çok seviyorum sneijderi. Su takımda bedava para alan daha 5 metre önüne pas atamayan bi ton mal ordusu varkn sneijderin gitmesine kabullenemiyorum. Belhandaya da forma numarası hayırlı olsun demekten başka çaremizde yok umarım o numaranın hakkını verir ve şu cahil ordusunu susturur

Sneijder gitsin, Tudor' da bir patlasın görelim sonra buraları.

Dursun seni de göreceğiz ondan sonra..

Tudor kimdir, ne başarısı vardır ki sen hala dünyada yeri olan koskoca Sneijder' i istemiyorsun ?

Hagi-Misimovic olayının kötü bir versiyonu daha ki Misimovic Sneijder' in tırnağı olamaz..

Belhandaya küfür zaten tam bir cahil ordusu zaten. Ama işte bu duruma niye geldik bunları düşünmek gerekir renktaş sneijder elbet bir gün gidecekti ama böyle olmamalıydı ben de çok seviyorum sneijderi. Su takımda bedava para alan daha 5 metre önüne pas atamayan bi ton mal ordusu varkn sneijderin gitmesine kabullenemiyorum. Belhandaya da forma numarası hayırlı olsun demekten başka çaremizde yok umarım o numaranın hakkını verir ve şu cahil ordusunu susturur
belli olmaz,belki sneijder mecburiyetten kalacak.14 numarayı falan alacak.ya da hala kesinleşmediyse 10 numara sneijderde durur.bakalım : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt