Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.333
Özge Fırat #WS10 @ozgfrt1010 30 dk.30 dakika önceDaha fazla
Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim![]()
@sneijder101010![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özge Fırat #WS10 @ozgfrt1010 30 dk.30 dakika önceDaha fazla
Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim![]()
@sneijder101010![]()
![]()
polyanna degilim her dakika takip ediyorum haberleri.30 tane haber taşıdım sabahtan beri.en son fransız gazeteci durum ciddi ama henüz bitmedi dedi feghouli için.neye inanmak istyosnaız inanın.ben yoruldum.Polyannam teşekkürler. Hayatta senin gibi insanlara da ihtiyaç var sergen
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla laf vurmadım. Övdüm seni , bu huyundan vazgeçme. Umarım gelir feghulipolyanna degilim her dakika takip ediyorum haberleri.30 tane haber taşıdım sabahtan beri.en son fransız gazeteci durum ciddi ama henüz bitmedi dedi feghouli için.neye inanmak istyosnaız inanın.ben yoruldum.
Ortalık karıştı iyice sneijder belhanda fln fegu kalıyor gidiyor nasıl action bir takımız abi 30 dk da herşey patladı. Cezayirli gelicekse gelsin o da uzarsa 1 kaç gün daha oda elimizden kaçacak
Tr de baska bir takima gidebilecegini sanmiyorum ayrilirken kesin bir madde eklenir yonetim zeki oldugundan degil kendini dusundugunden,zaten Sino da Mls ye gider gorursunuz Avrupa da isteyen yok o da enteresan degil mi?Bu 413 misafir'in bir çoğu fenerlidir.
Şu an sneijder için aporta geçtiler
Tr de baska bir takima gidebilecegini sanmiyorum ayrilirken kesin bir madde eklenir yonetim zeki oldugundan degil kendini dusundugunden,zaten Sino da Mls ye gider gorursunuz Avrupa da isteyen yok o da enteresan degil mi?
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yunus adama bu nuamra boş artık sen gyeceksin dedilerse adam ne yapsın. Sneijder'e yapılan terbiyesizliğin sorumlusu yönetim ve hoca. Bu eleman Sneijder ile oynamayı kesinlikle isterdi. Kim istemez ki zaten?
bizim taraftarın salaklıgı.olumsuzlugu cok seviyolar.olay ne iyce arastırmadan atlıyolar balıklama.ben böyle huzursuz,sabırsız taraftar görmedim.
belli olmaz,belki sneijder mecburiyetten kalacak.14 numarayı falan alacak.ya da hala kesinleşmediyse 10 numara sneijderde durur.bakalım : )Belhandaya küfür zaten tam bir cahil ordusu zaten. Ama işte bu duruma niye geldik bunları düşünmek gerekir renktaş sneijder elbet bir gün gidecekti ama böyle olmamalıydı ben de çok seviyorum sneijderi. Su takımda bedava para alan daha 5 metre önüne pas atamayan bi ton mal ordusu varkn sneijderin gitmesine kabullenemiyorum. Belhandaya da forma numarası hayırlı olsun demekten başka çaremizde yok umarım o numaranın hakkını verir ve şu cahil ordusunu susturur