Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'le Muslera'nın durumlarının alakası bile yok. Kafanızdan senaryo uydurup millete iftira atmayın.

148368-1411386118.jpg

Kiralık verirler mi acaba

Muslera adamın dibidir
Kimseyle kiyaslanmaz
Sorun yaşadığı bir tek kişi görmedim
Volkan ayısıyla bile

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada Muslera'yı kimse gönderemez diyenler,gecen yaz Bruma'yı asla satamazlar yeni sozlesme imzalanır diyenler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi kendinize birseyler uydurmayin. Kimse oyunculari bir tutmuyor, orada ne yaziyor önce bunu anlayin.

Elimizdeki en degerli oyunculara göz diktiler hep bunlara vuruyorlar. Melo ile basladi Sneijder ile devam ediyor Muslera ile de son bulacak diyorum. Anlamiyorsaniz yazmayin bu kadar basit.

Tekrar ediyorum Muslera ile Sneijder ya da diğerlerini (takımın tamamı, kulübün başkanı, teknik dir., çaycısı, masajcısı, ovmacısı vs.) aynı kefeye koymayın, o kefe tartmaz bile. O kadar ağır çeker o Muslera. Hepsini koysanız titrer belki.... Adamın futbol ahlakı başta bazılarına 10 basar... Kampın ilk günü sahadaydı adam gibi adam ve göbeği de yoktu üstelik....

Son düzenleme:
Burada Muslera'yı kimse gönderemez diyenler,gecen yaz Bruma'yı asla satamazlar yeni sozlesme imzalanır diyenler

Bruma ne yapmıştı da gidemezdi
Oynadığı futbol bu yıldı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selamlar , nasılsınız arkadaşlar ? iyi misiniz ?
transferlerden memnun musunuz ?

biraz geç oldu ama transferleri değerlendireceğim :

gomis iyi transfer , bu yönetim belki de ilk defa doğru bir hamle yaptı.
belhanda için beklemeye geçtim , istediğim bir oyuncu değildi , umarım verilen paralara değer.
maicon'u hiç izlemedim ama bana sanki tek hamleleli bir stoper gibi geldi. bir de sadece maicon yetmez , serdar ile o iş yürümez. bir stoper daha lazım diye düşünüyorum. lakin alınır mı ? sanmıyorum.

selçuk hale gitmedi. hiç şaşırmadım. gelecek sene en büyük sıkıntımız olacak. herif yapıştı gitmiyor. gerçi bu adamı kimse de almaz. sözleşmesi bitene kadar biz de.
ts kucka'yı almış. bizim de o tarz bir orta sahaya ihtiyacımız var. lemina ismi dolanıyordu bir ara ne oldu bilmiyorum. ''tolga koşuyor ama'' laflarını duymak istemiyorum gelen sene.
unutmayın orta sahası iyi olan takım şampiyon olur.

Zamaninda Melo, simdi bruma ve sneijder kimsenin umrunda degil anlaşılan.O zaman diyecek bisey yok sizlere

Forumda herkes övüyor feghouli'yi ama pek bir numarası yok bence. 5-6 milyon euro verilecek bir oyuncu değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GALATASARAY dışında kimse umrumda değil. Tekrar ediyorum Her kim birilerinin davrandığı gibi davranacaksa (ki buna Muslera da dahildir ama buna ahlakı zaten müsaade etmez) yolcu yolunda gerek. Ayriyeten belirteyim Sneijder i gönderip de Selçuk u takımda tutan Başkanın da T. Direktörün de gözümde giden kadar değeri yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt