Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz önce bizim Başkan'ı dinledim. Şimdi de Galatasaray Kongre üyesi olan Başakşehir Başkanı Gümüşdağ'ı dinliyorum. Arada net bir kalite farkı var iki başkan arasında.

Zaten yönetim tarzı, profesyonellik ve kurumsallık bakımından da durum beni gösteriyor.

Devlet , belediye vb. deniyor ama bu adamların başarısı da küçümsenemez. Avcı ve Gümüşdağ çok başarılı bir proje. Tebrik ederim.
Kendisi Galatasaraylı değil mi. Dursunu yollayalım onu getirelim

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sivasspor, Monaco'dan 29 yaşındaki Nijeryalı sol bek Elderson'u transfer etti.

Normal adam gibi vursana lan topa, her an sakatlanma ihtimali olan bir adamsin ne diye ugrasiyorsun böyle fantazilerle.

DEIEoohXoAEWxHQ.jpg

Clichy: Manchester City son 8 yılda geişen bir kulüp. Başakşehir de 3 yıldır gelişiyor. Yani burası mini bir City denilebilir.

Kenny Tete Lyon ile prensipte anlasti. Bugun resmi aciklama bekleniyor. (VI)

Arsenal, Per Mertesacker'ın 2018-19 sezonundan itibaren altyapı direktörü olarak görev yapacağını açıkladı.

Benim de kahrolduğum Bruma çöp üçe beşe bakmadan satalım bundan cacık olmaz diyenlerle, Melo bizi değil İnter i tercih etti defolsun diyenler de hep aynı kişiler.... Melo çok şey verdi eyvallah da daha 2 sene öncesine kadar sahada gezinen 7.5m Euro ya sosyedad ın bile almadığı bir adamı 15 e sattılar diye (ki Tudor ile yaşadıklarının da etkisi büyük bu gidişte) yönetime sallamak da (ki tarihin rahmetli Canaydın dan sonraki en rezil yönetimidir) kusura bakmayın da tek kelimeyle HAKSIZLIKTIR....

Son düzenleme:
Arsenal, Per Mertesacker'ın 2018-19 sezonundan itibaren altyapı direktörü olarak görev yapacağını açıkladı.

Beynine kuslar pislesin Dursun. Böyle birseyi bizim Sneijder ile yapmamiz onun gibi bir markadan gelecekte faydalanmamiz gerekirken adama mobbing uyguluyorlar 1 yildir.

Yazik ya gercekten yazik Avrupa ile aramizda ekstrem bir zihniyet farki var.

Clichy: Fenerbahçe ve Galatasaray'da istedi. Özellikle Galatasaray ile daha çok görüştüm Başakşehir ile aynı dönemde. Ancak benim için çok basit bir karar oldu. Çünkü Galatasaray'dan sadece 1 kişi geldi ve yeterince ciddi bir proje sunamadılar. Başakşehir ise hem proje hem de insani anlamda benimle daha ciddi ilgilendi. Ailemle de görüştüler. Dolayısıyla kararımda bunalr çok etkili oldu.

Alexis Sanchez, yeni sözleşme imzalamak için haftalık 400 bin pound istiyor. (Daily Mirror)

Clichy: Fenerbahçe ve Galatasaray'da istedi. Özellikle Galatasaray ile daha çok görüştüm Başakşehir ile aynı dönemde. Ancak benim için çok basit bir karar oldu. Çünkü Galatasaray'dan sadece 1 kişi geldi ve yeterince ciddi bir proje sunamadılar. Başakşehir ise hem proje hem de insani anlamda benimle daha ciddi ilgilendi. Ailemle de görüştüler. Dolayısıyla kararımda bunalr çok etkili oldu.

Yalancıyı.

Bizden cenk reis gitmiş sadece heralde clichy için :)..Ben anlamadım bir transfer için 10 kişi mi gelcez clichy bey

Sen kapıyı senelik 3m euro dan açıp garanti olarak (bonuslar, maç başılar hariç), üstüne de 3 yıllık sözleşme iste bu paralara, eh iyi en azından bir kişi gelmiş ben olsan telefonla bile aramam bir daha...

Ali Can Yaycılı‏@ac_yaycili

Feghouli'nin menajeri bu akşam İstanbul'a geliyor. West Ham ile anlaşan GS, oyuncuya 4 yıllık kontrat 2.750 M euro da maaş teklifi yapacak.

Eminim sebebi budur :red: Proje sunmamışız sanki ihaleye giriyoruz dallamaya bak.

Bild'e göre Modeste'in Cin transferi gerceklesmis 37,5 Milyon'a Tianjin'e gidecekmis.

Napoli de Leverkusen'in kalecisini istiyormus, 23 Milyon teklif etmisler diyorlar ama Leverkusen 1-2 ay önce Inter'in 25 Milyonluk teklifini reddetmis.

Muslera

Corchia Maicon Serdar Linnes

Lemina Vainquer

Konoplyanka Sneijder Feghouli

Gomis

Aşk-ı Memnu

Yuh Inter Sampdoria dan Skriniar'i 30 Milyona transfer etmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt