Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.333
Başakcity resmen ülkenin Tottenham'ı oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi Galatasaraylı değil mi. Dursunu yollayalım onu getirelimBiraz önce bizim Başkan'ı dinledim. Şimdi de Galatasaray Kongre üyesi olan Başakşehir Başkanı Gümüşdağ'ı dinliyorum. Arada net bir kalite farkı var iki başkan arasında.
Zaten yönetim tarzı, profesyonellik ve kurumsallık bakımından da durum beni gösteriyor.
Devlet , belediye vb. deniyor ama bu adamların başarısı da küçümsenemez. Avcı ve Gümüşdağ çok başarılı bir proje. Tebrik ederim.
Arsenal, Per Mertesacker'ın 2018-19 sezonundan itibaren altyapı direktörü olarak görev yapacağını açıkladı.
Clichy: Fenerbahçe ve Galatasaray'da istedi. Özellikle Galatasaray ile daha çok görüştüm Başakşehir ile aynı dönemde. Ancak benim için çok basit bir karar oldu. Çünkü Galatasaray'dan sadece 1 kişi geldi ve yeterince ciddi bir proje sunamadılar. Başakşehir ise hem proje hem de insani anlamda benimle daha ciddi ilgilendi. Ailemle de görüştüler. Dolayısıyla kararımda bunalr çok etkili oldu.
Clichy: Fenerbahçe ve Galatasaray'da istedi. Özellikle Galatasaray ile daha çok görüştüm Başakşehir ile aynı dönemde. Ancak benim için çok basit bir karar oldu. Çünkü Galatasaray'dan sadece 1 kişi geldi ve yeterince ciddi bir proje sunamadılar. Başakşehir ise hem proje hem de insani anlamda benimle daha ciddi ilgilendi. Ailemle de görüştüler. Dolayısıyla kararımda bunalr çok etkili oldu.
Proje sunmamışız sanki ihaleye giriyoruz dallamaya bak.