Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina ve Corchia'dan haber istiyorum.

Yalnız sol tarafa adam alınmayacaksa ne bekler ne de açıklar çok kaliteli değil. Carole/Linnes - Yasin/Garry şeklinde şu an o bölge.

Clichy: Fenerbahçe ve Galatasaray'da istedi. Özellikle Galatasaray ile daha çok görüştüm Başakşehir ile aynı dönemde. Ancak benim için çok basit bir karar oldu. Çünkü Galatasaray'dan sadece 1 kişi geldi ve yeterince ciddi bir proje sunamadılar. Başakşehir ise hem proje hem de insani anlamda benimle daha ciddi ilgilendi. Ailemle de görüştüler. Dolayısıyla kararımda bunalr çok etkili oldu.

cenk ergün gidip ağız ucuyla 2 milyon yıllık geliyorsan gel diyip tatile gitmiştir

Feghouliye Belhandanın sözleşmesini kopyalarız bu iş biter İmza Parası olmaz ama yüksek bir para alır yinede

konop, fegouli , lemina gelirse dillemez misin sende
Boyle bi takim ve tudor nasil olur ki?
Mesela sevmesemde terim iki yilda ortalama bi kura ile cl de iyi yukselirdi bu kadro ile
Tudor bana hala guven vermiyor
Adamin kafasinda net bi sablon oldugunu sanmiyorum

Transfer döneminin bitmesine 2 ay var ama bazıları öyle bir konuşuyor ki sanırsın 2 gün kaldı. Durun be arkadaş az sabır Ergenliğe girmiş yeni yetmeler gibi eline harçlığı alıp kapı peşinde koşmak da neyin nesi. Durun bi yapamazlarsa eleştirirsiniz...

konop, fegouli , lemina gelirse dillemez misin sende

İsterse messi'yi getirsin umrumda degil. Benim icin oncelik Galatasaray o herif benim gozumde başkan flan degil. Olsa olsa koy muhtari olur. 2 senedir yaşananlari asla unutamam . Aysal-Terim egolari yuzunden bu halllere geldik onlari da unutmayacagim.

Yalnız tam menajer önerisi ile takım kuruyor bunlar

Feghouli
Konoplyanka
Maicon
Gomis
Belhanda

Bir tane yeni isim geçmedi vauww dedirten.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız fene aisimler değil. Gerçekten de tempolu oynayacak güçlü adamlar.

Ancak Alper'in de belirttiği gibi bence 25 yaş altı 2-3 adamda olmalıydı listede. Şimdilik sadece 4 senelik proje gibi görünüyor bu yenilenme. Yani 4 sene sonra bu oyuncların geri dönüşü de pek zor olur. Bir Bruma olmazsa da elinde bu kez kaynak yaratman da zor olabilir.

DEIUMM8XgAAUv3y.jpg

:asd22:

Transfer döneminin bitmesine 2 ay var ama bazıları öyle bir konuşuyor ki sanırsın 2 gün kaldı. Durun be arkadaş az sabır Ergenliğe girmiş yeni yetmeler gibi eline harçlığı alıp kapı peşinde koşmak da neyin nesi. Durun bi yapamazlarsa eleştirirsiniz...
2 senedir kulubünün afedersin anasını belleyen adamlar var hala iş başında tabii ki taraftar yakıp yıkacak , şu an millet son bir heyecan ile takip ediyor Galatasaray'ı.Bu sene de doğru adımlar atılmaz ve rezil rüsva bir sezon olursa taş üstünde taş kalmayacak.

öyle yaparız ederiz devri bitti , bam bam bam transferleri yetiştirip adam gibi takım kuracaksın , kuramıyorsun dayak yiyip ineceksin o koltuktan.Dursun'a sabır falan kalmadı artık.

Ben ce scout transferlerini yani genç yaş oyuncularını avrupa dan beklemeyin çünkü malum takımların olayı aşmış scout sistemleri var ve onları size yedirmezler. Bu işi yapacaksak hedef G. Amerika ve Afrika olmalı....

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt