Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boyle bi takim ve tudor nasil olur ki?
Mesela sevmesemde terim iki yilda ortalama bi kura ile cl de iyi yukselirdi bu kadro ile
Tudor bana hala guven vermiyor
Adamin kafasinda net bi sablon oldugunu sanmiyorum

tudor iyi antrene eden biri. taktiksel olarak kesin bir mantalitesi yok dediğin gibi. ama genç bir teknik adam yazdığım isimlerle beraber çıkışa geçeceğini düşünüyorum çünkü uefa üstü bir kadro oluşuyor. uyum yakalarsa 2-3 sene de fire vermez.

tek problem selçuk ve bekler olacak bu isimler gelirse. sol bekte linnes ile idare edebileceğimizi düşünüyorum bu sene. sağ beke adı geçen ofansta iyi iş yapabilen biri için kiralık vb. hamleler yapılabilir.

DEIUMM8XgAAUv3y.jpg

:asd22:

Yeşil olan Nijerya milli takımının forması.

Clichy iyisin hoşsunda hem 3M alıcan yıllık hem bütün Galatasaray yönetimi seni almaya gelecek? Sen kimsin? diye sorarlar adama.

Tabiki sadece Cenk gidecek bu iş böyle olur.

Sari forma güzel olmus bence.

Kac senedir diyorum bizim dis saha formamiz veya alternatif formamizi niye komple sari veya komple kirmizi yapmayi akil etmiyorlar ki. 2011/12 de komple sari forma cok güzeldi veya Keita döneminde mi ne komple kirmizi forma vardi o da cok güzeldi.

Mutlaka tekrar yapilmali.

tudor iyi antrene eden biri. taktiksel olarak kesin bir mantalitesi yok dediğin gibi. ama genç bir teknik adam yazdığım isimlerle beraber çıkışa geçeceğini düşünüyorum çünkü uefa üstü bir kadro oluşuyor. uyum yakalarsa 2-3 sene de fire vermez.

tek problem selçuk ve bekler olacak bu isimler gelirse. sol bekte linnes ile idare edebileceğimizi düşünüyorum bu sene. sağ beke adı geçen ofansta iyi iş yapabilen biri için kiralık vb. hamleler yapılabilir.
Ism olarak tobcular sanki sampi bir takima extra is yapmaya gelenler gibi duruyor
Kadro full degisecek gibi(insallah)tudor bu uyumu yakalatabileckmi en buyuk muamma benim gozumde

5-6 milyon€ya bizim alabileceğimiz feghouli ayarında bir topçu söyle kardeşim

Ben sana feghoulinin 5-6 etmeyeceğini söyledim sadece. Geçen sene de sizin gibi zihniyetler yüzünden serdara erene verdik 5i 6yı gördün halimizi. İlla yatırım yapacaksan önce çöplerden kurtulup, sonra adam gibi adı şanı duyulmuş, takımda iş yapması yüzde yüze yakın 10-11 milyonluk futbolcuları alacaksın, lens gibi. Aynı şekilde Belhanda da 8m edecek bir topcu değil. Paraları saçıyoruz böyle resmen. Feghouli zaten 6 etmiyor 4-4.5 ediyor, ama adam eski kulubumden alamadıgım parayı da siz ödeyin demiş, hal böyle olunca 5-6ya patlıyor bonservisi en az, yok öyle bi dünya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Hey gidi Emirates Cup..

DEDvK21WsAErZHk.jpg

Yuh Inter Sampdoria dan Skriniar'i 30 Milyona transfer etmis.

İnter küçük oynamaya devam ettikçe eski günleri mumla arayacaktır..Milan iyi kötü bir atılım peşinde mantıklı hareketler yapıyor İnter aynı tas aynı hamam saçma sapan isimlere saçma sapan paralar dağıtıyorlar..

Ben sana feghoulinin 5-6 etmeyeceğini söyledim sadece. Geçen sene de sizin gibi zihniyetler yüzünden serdara erene verdik 5i 6yı gördün halimizi. İlla yatırım yapacaksan önce çöplerden kurtulup, sonra adam gibi adı şanı duyulmuş, takımda iş yapması yüzde yüze yakın 10-11 milyonluk futbolcuları alacaksın, lens gibi. Aynı şekilde Belhanda da 8m edecek bir topcu değil. Paraları saçıyoruz böyle resmen. Feghouli zaten 6 etmiyor 4-4.5 ediyor, ama adam eski kulubumden alamadıgım parayı da siz ödeyin demiş, hal böyle olunca 5-6ya patlıyor bonservisi en az, yok öyle iş.

Feghouli >lens. Adam ingilterede deneme tahtası takım tutmadı diye çöp ilan edilmiş.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben sana feghoulinin 5-6 etmeyeceğini söyledim sadece. Geçen sene de sizin gibi zihniyetler yüzünden serdara erene verdik 5i 6yı gördün halimizi. İlla yatırım yapacaksan önce çöplerden kurtulup, sonra adam gibi adı şanı duyulmuş, takımda iş yapması yüzde yüze yakın 10-11 milyonluk futbolcuları alacaksın, lens gibi. Aynı şekilde Belhanda da 8m edecek bir topcu değil. Paraları saçıyoruz böyle resmen. Feghouli zaten 6 etmiyor 4-4.5 ediyor, ama adam eski kulubumden alamadıgım parayı da siz ödeyin demiş, hal böyle olunca 5-6ya patlıyor bonservisi en az, yok öyle bi dünya.

Bence kalite olarak Lens, Feghouli'den üstün değil. Niye Lens örneği verdin ki? Lens öyle 10 milyon edecek bir topçu filan da değil. İlginç yani. Hatta Feghouli Avrupa futbolunda Lens'in önündedir.

Feghouli lens dedigin adamdan 1 tik ust seviye oyuncu

feghouli 5 etmez ama lense 11 milyon verelim :hat:

Aklima takilan bir konu var malumunuz Gomis e verilen.imza parasi,Feghouli nin istedigi imza parasi

Biz ffp de bonservis degil maasa gore takip edilen bir kulübüz acaba maaş ta asan kisimlari imza parasi olarak gosterip yan yoldan mi gidiyoruz,bilen var mi ?

Eger oyle ise mantikli cunku yoksa imza parasi diye milletin tepkisini cekmek yerine maasi 3 degilde 4 gosterirsin ne fark edecek ki.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt