Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurtdışında yaşayan biri niye alsın ki?
Ama eminim ki Musap Istanbul'da yaşadaydı her sezon alırdı sadece maçlarda küfür etmek için.

vallahi alirdim Dursun gelene kadar. Dursun geldikten sonra deplasmanlara gidip ana avrat söverdim

acikcasi boktan bir gün

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu tepkiden sonra haftaya ben 2 transfer bekliyorum

Sparta Prag, Semih Kaya için Galatasaray'a 2.5 milyon euro teklif etti. Galatasaray futbolcuyu satmaya sıcak bakıyor. Gamaspor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder bu yılki kalan alacaklarını oynayacağımız yılın parasını ve bonservisini bedava istiyormuş
Nevzat

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DEN4ZkKW0AASKe4.jpg

müthis

Güzel al. Galatasaray'a faydan olsun. Ama merak ediyorum Sneijder ne yaptı sana ve bu takıma? Sadece bu soruma cevap istiyorum. Sneijder sizin canınızı bu kadar yakacak ne yaptı?

Samimi bir soru.
Iki senedir kötü performans gösteriyor, takım olarak atağa çıkamıyorduk bu sezon yan pas geri pastan çoğu maç kısır geçti bunda herkesin payı olduğu kadar sneiderinde var, artı olarak bana göre sneiderinde taraftar desteğinin bildiği için bile bile gitmemeye direttigini düşünüyorum nasılsa beni gönderemezler düşüncesiyle yoksa çoktan biterdi bu kargaşa yönetimin göndermek istediğini bilmeyen kalmadı çünkü buda Galatasaray'a zarar veriyor

ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yokmu internete düşen bizimle alakalı şöyle Feghouli yada orta saha transferleri filan?

Sporun, takım tutmanın, taraftar olma kavramının, ayrıştırıcı değil; aksine birleştirici olması gerekirken herkes ayrı telden çalıp, birbirine saydırıyor. Takımımız iyi bir futbolcuyu kaybedebilir. Hepimiz birlikte üzülürüz. Taraftar olmak ta budur. Bu olayda hatası olanı sonuna kadar eleştiririz. Ama bu olay takımımıza olan desteğimizi, geride kalan oyunculara karşı tutumuzu etkiliyorsa kusura bakmayın ama bu işte bir yanlışlık var demektir.

Galatasaray gibi bir takıma her zaman büyük ve iyi oyuncular gelecek ve gidecektir. Bu Galatasaray'ın büyüklüğüdür. Bunu okuyan diğer takım fanatikleri de bilsin ki Galatasaray'ın büyüklüğü bir futbolcunun gelişiyle ya da gidişiyle ölçülmez. Galatasaray büyüklüğü tarihidir, ne olursa olsun arkasında duran, yıllarca şampiyon olmasa da o stadı doldurmayı başaran taraftarıdır. Benim sevgim bu renklere, bu tarihe, ve Galatasaray adınadır. Gerisi de teferruattır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt