Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'in gitmesi gerektiğini düşünenlerdenim ama numarasını almak biraz fazla olmuş. Zaten Galatasaray olarak ayrılık işlerini uzun süredir beceremiyoruz.

Fbliler moralınızı bozup ıyıce sınırlenmenız ıcın yapıyorlar takımı karıstırmak ıstıyorlar kendılerınce bu oyunlara gelmeyın..

Aziz yapar bunu. En kötü Fiko denilen köpek var. Sana yemin ederim iki üc saatdir ders calisamiyorum bu pustlarin yüzünden

Ben hatirliyorum Sneijder'in geldigi zamanlari
Interde uzunca bir suredir kadro disiydi, tek basina antrenman yapiyordu ve Inter kurtulmaya calisiyordu
Sneijder ise sozlesmesinde yazan yuklu bir para vardi, onu almadan gitmem diyordu
Galatasaray'a geldiginde yurtdisinda bir roprtaj vermisti, orada muhabir Galatasaray top class bir takim degil neden tercih ettin diye sordugunda, ben de artik top class bir oyuncu degilim gibi birseyler soylemisti
O zaman demistim Interdeki hadiseyi 3-4 sene sonra da biz yasariz diye

Simdi herkes bu adami seviyor, sempatik adam, yetenekli, tabi ki cok iyi oyuncu
Ama anlasilan ya yeni yonetimin dusundugu sisteme uymuyor ya da uygun olmayan seyler yasandi ya da ikisi birden

Bu durumda yapacak birsey yok bence, elbette sevgimizi gosterecegiz, layikiyla ugurlayacagiz, yonetimi de elestirebiliriz ama bundan dolayi takima, hocaya hakaret etmek, alttan alttan basarisiz olmasini istemek/beklemek, hee hele daha tek maca cikmamis yeni bir transfere kalkip kufur etmek hic dogru degil diye dusunuyorum.

Umarim bu dusuncelerimi soyledigim icin basima bir is gelmez :)

Altına imzamı atarım renktaşım.

Kim diyor omer kardeş twitter mi? Aldigin kombineyi nasıl iptal ediyor kardeşlerimiz merak ettim?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TV'de gördüm az önce. Cüneyt Şen gelen mailleri ve twitleri okuyordu. Gruplar halinde böyle davrananlar varmış.

Büyük bir yeküne ulaşmaz tabi ama ahengi bozdular durduk yere. Taraftar Dursun'un her türlü başarısızlığına rağmen yeni transferlerle tekrar havaya girmişti. Çok da ünlü olmayan oyuncualrı bile çok kişi karşılamaya gittiler. Bu havayı durduk yere, beceriksizce bozdular.

Baskıyı da tamamen yeni takım ve Tudor'un üstüne bıraktılar

8ee708f9fb5ad7d01ac945d1baa0ebc4.jpg

Efsane forma yapmışlar ya

Keske besiktasa gitse wesley böylece en buyuk rakibimizin gardını düşürmüş taliscayi ellerınden almıs olurduk

Aci 1 sual oldugunu dusunuyorum :/

Sinan'in Sino ile alakasi yok. Birisi bizi para ve kupa icin satip giderken , digerine mobbing uyguluyorlar. Kalemlerine para verip mobbing uyguluyorlar, resmi olarak bizim oyuncumuz iken numarasini baska oyuncu ya veriyorlar. Asiri derecede farkli durumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt