- 3 Temmuz 2012
- 139.070
- 87.644
- 5.338
Fbliler moralınızı bozup ıyıce sınırlenmenız ıcın yapıyorlar takımı karıstırmak ıstıyorlar kendılerınce bu oyunlara gelmeyın..Bu Fb Sneijder olayi acayip moralimin icine etti .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fbliler moralınızı bozup ıyıce sınırlenmenız ıcın yapıyorlar takımı karıstırmak ıstıyorlar kendılerınce bu oyunlara gelmeyın..Bu Fb Sneijder olayi acayip moralimin icine etti .
Fbliler moralınızı bozup ıyıce sınırlenmenız ıcın yapıyorlar takımı karıstırmak ıstıyorlar kendılerınce bu oyunlara gelmeyın..
Sualime cvp alamadim musapBu Fb Sneijder olayi acayip moralimin icine etti .
Sualime cvp alamadim musap
nerede göremedim :S ?
Sinan Gulere sovdugun gibi Wesleye sovermisin Musap?
Sneijdere giderse hem forma hem kombine alacagimSneijder kesin olarak gitsinde forma alayım
Kim diyor omer kardeş twitter mi? Aldigin kombineyi nasıl iptal ediyor kardeşlerimiz merak ettim?Bu sene kurulacak takıma yazık ettiler yalnız. Kombine iptalleri başlamış diyorlar.
İşte gercek taraftar bazıları gibi naylon degilSneijdere giderse hem forma hem kombine alacagim
ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eyvallah bazıları gibi avrupadan elensekte tudoru elestirsek kafasında değiliz çok sukurİşte gercek taraftar bazıları gibi naylon degil
Hayatında hiç kombine aldın mı Musap kardeş?yani sana göre 25k kombine sana göre dogru?
Ben hatirliyorum Sneijder'in geldigi zamanlari
Interde uzunca bir suredir kadro disiydi, tek basina antrenman yapiyordu ve Inter kurtulmaya calisiyordu
Sneijder ise sozlesmesinde yazan yuklu bir para vardi, onu almadan gitmem diyordu
Galatasaray'a geldiginde yurtdisinda bir roprtaj vermisti, orada muhabir Galatasaray top class bir takim degil neden tercih ettin diye sordugunda, ben de artik top class bir oyuncu degilim gibi birseyler soylemisti
O zaman demistim Interdeki hadiseyi 3-4 sene sonra da biz yasariz diye
Simdi herkes bu adami seviyor, sempatik adam, yetenekli, tabi ki cok iyi oyuncu
Ama anlasilan ya yeni yonetimin dusundugu sisteme uymuyor ya da uygun olmayan seyler yasandi ya da ikisi birden
Bu durumda yapacak birsey yok bence, elbette sevgimizi gosterecegiz, layikiyla ugurlayacagiz, yonetimi de elestirebiliriz ama bundan dolayi takima, hocaya hakaret etmek, alttan alttan basarisiz olmasini istemek/beklemek, hee hele daha tek maca cikmamis yeni bir transfere kalkip kufur etmek hic dogru degil diye dusunuyorum.
Umarim bu dusuncelerimi soyledigim icin basima bir is gelmez![]()
Kim diyor omer kardeş twitter mi? Aldigin kombineyi nasıl iptal ediyor kardeşlerimiz merak ettim?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sneijdere giderse hem forma hem kombine alacagim
ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aci 1 sual oldugunu dusunuyorum :/
Hayatında hiç kombine aldın mı Musap kardeş?
Hayatında hiç kombine aldın mı Musap kardeş?