Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şampiyon olmasak bile artık sahada bizi heyecanlandıran,maç saatini iple çektiren,akşam televizyonun başına geçtiğimizde,ya da stadyuma giderken üç aşağı beş yukarı ne oynayacağını tahmin edebileceğimiz bir TAKIM istiyoruz.

Bunu en son 2011-12 sezonunda yaşadık..

Galatasaray ceza alacak deyip duruyorlar şuan ekonomik bir sıkıntı yok ki kulüpte mal bunlar

Geçen yıl da Çolak gitsin defolsun diyen arkadaşlar vardı "5 kuruş etmiyordu". 10-15 milyon euro fiyat biçiliyor şimdi. Wesley dünya kupası öncesi gittiği takımda şov yaparsa şaşırmayın. O çürük dediğiniz portakal şikecilerindeki rvp dir. Sneijder,Galatasaray ımız için efsanedir ne kadar kötü de oynasa böyle yol ayrımı mallıktır.
Çolak'a kim talip olmuş 15 diyorsun. Geçiniz

feghouliyi profiline sabitlemis nevzat

Geliyoorr

Normalde böyle bir insan değilim ama şu Taner Karaman denen elemeana inanılmaz sövesim var. Ben bu kadar artniyetli ve taraflı yorum yapan adam daha görmedim Rıdvan dahil..

bu arada emre çolak transfer olursa %2.5 ya da %5 gibi bir yetiştirme bedeli alacağız gibi hatırlıyorum

selçuk neden oynamamış bugün ,reglisi mi varmış?

Valla kalan tramsferler nasıl olacak bilmiyorum.
Sag bek
Sol bek
Orta Saha x3
Forvet
Sol Kanat
Feghouli
Yedek Kaleci
Stoper

Bana bu mevkilerden bir tanesine gereksiz diyin.Diyemezsiniz orta sahaya 2 değil 3 adam lazim.
Nasil düzelecek bu kadro bilmiyorum.
Terim'in 2011'de geldiginde de yeni takım kurmuştuk.Ama bu kadar da oyucu ihtiyacimiz yoktu.

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Recep Gül 17 yaşındaki haliyle Sinan Gümüş'ten daha çok topla buluşup,topsuz oyunda etki(pres,topsuz koşu vb.) yaptı gerçekten çok beğendim

Willian Arao'yu bileniniz var mı? Ben videolarına baktım kötü futbolcu değil gayet seri çabuk ayaklarına hakim bir arkadaşa benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt