- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.588
Hadi bize ne olduğunu geçtim de bu Benfica'ya ne oldu? 4,5 Sinan'a verene kadar, Feghouli'yi onlar alsa ya tabii almasınlar da işte yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gscimbom Armaya Gönül Verenler Derneği mensubuyumSoyadınızı mı sansürlediniz?
Sony Z5 Premium
Ulan elinin altında N'diaye gibi bir adam var sen gidip saçma sapan adamlarla zaman geçiriyorsun. Donk+para ile her türlü alırsın.
Şu ana kadar giden bir yerli yok sanırım. Ben hala gideceklerine de inanmıyorum ama onlar bile giderse bu adamlar çok daha rahat gider. De Jong hariç o çok yaşlı ve o kadar parayı kimse vermez, diğerlerine de vermezler ama onlar en azından futbol oynamak istiyor olabilirler hala.Yerliler bir şekilde gidiyor da şu Cavanda, Donk ve De Jong'u ne yapacağız yahu?
Yerliler bir şekilde gidiyor da şu Cavanda, Donk ve De Jong'u ne yapacağız yahu?
Sneijder gitti millet siz daha ordamısınız yeni galatasaray geliyor hemde gümbür gümbür
Yerliler bir şekilde gidiyor da şu Cavanda, Donk ve De Jong'u ne yapacağız yahu?
kalacak bu göreceksiniz
N'diaye 2 önde çok iyi iş yapar. Yanına Vanq gibi bir adam koy köpek gibi oynar. Önlerinde Belhanda,Sneijder,Feghouli,Gomis ve Garry ile anasını ağlatır bu takım. Hem defans hemde ofans olarak hiçbirşey eksik kalmaz. Ama bunlar mal. Sneijder'i zaten yolluyorlar.N'diaye de akıllarına gelmez.N'Diaye'de 4-2-3-1 ya da 4-4-2'nin oyuncusu değil bence bizim takımda. Osmanlı'da falan cuk oturur hatta Fener'de bile.
4-3-3 oynarsak belki olabilir.
Sneijder gitti millet siz daha ordamısınız yeni galatasaray geliyor hemde gümbür gümbür
hele bir gelmesin bak neler olacak