Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi bize ne olduğunu geçtim de bu Benfica'ya ne oldu? 4,5 Sinan'a verene kadar, Feghouli'yi onlar alsa ya tabii almasınlar da işte yani.

yazı ve numara fontlarımız iyimiş formada.

Ulan elinin altında N'diaye gibi bir adam var sen gidip saçma sapan adamlarla zaman geçiriyorsun. Donk+para ile her türlü alırsın.

N'Diaye'de 4-2-3-1 ya da 4-4-2'nin oyuncusu değil bence bizim takımda. Osmanlı'da falan cuk oturur hatta Fener'de bile.

4-3-3 oynarsak belki olabilir.

Yerliler bir şekilde gidiyor da şu Cavanda, Donk ve De Jong'u ne yapacağız yahu?
Şu ana kadar giden bir yerli yok sanırım. Ben hala gideceklerine de inanmıyorum ama onlar bile giderse bu adamlar çok daha rahat gider. De Jong hariç o çok yaşlı ve o kadar parayı kimse vermez, diğerlerine de vermezler ama onlar en azından futbol oynamak istiyor olabilirler hala.

Sneijder gitti millet siz daha ordamısınız yeni galatasaray geliyor hemde gümbür gümbür

Cavanda-1m
De Jong-2.5
Tarık-1.5
Donk-1.5
Hakan-1.25
Semih-1.75
Sneijder-4.5

13.5m maaş bütçesi

an itibariyle sağbek-solbek-stoper-2Xortasaha-sağaçık-solaçık olmak üzere 7 transfere ihtiyacımız var

Yerliler bir şekilde gidiyor da şu Cavanda, Donk ve De Jong'u ne yapacağız yahu?

De Jong'un kontratını düşünürsek kimsenin almak isteyeceğini zannetmem. Belki transfer döneminin sonlarına doğru alacağının bir miktarına karşılık karşılıklı fesh edilir kontratı.

Cavanda ve Donk için belki alıcı bulabiliriz. En azından iç pazarda alacak takımlar olabilir gibi geliyor bana.

N'Diaye'de 4-2-3-1 ya da 4-4-2'nin oyuncusu değil bence bizim takımda. Osmanlı'da falan cuk oturur hatta Fener'de bile.

4-3-3 oynarsak belki olabilir.
N'diaye 2 önde çok iyi iş yapar. Yanına Vanq gibi bir adam koy köpek gibi oynar. Önlerinde Belhanda,Sneijder,Feghouli,Gomis ve Garry ile anasını ağlatır bu takım. Hem defans hemde ofans olarak hiçbirşey eksik kalmaz. Ama bunlar mal. Sneijder'i zaten yolluyorlar.N'diaye de akıllarına gelmez.

Östersund maçında
Muslera
Linnes-Maicon-Serdar-Carole
Tolga-Koray
Yasin-Belhanda-Garry
Gomis

şeklinde çıkmalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt