Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferdi kadıoğlu,bilal basakcıoglu gibileri alınabilir.yasin falan da elden çıkarsa.

Volkan Şenin menajeri büyük ihtimal şuan biz ve beşiktaşın kapısında yatıyordur. İnşallah bulaşmayız

Galatasaray'da transfer bitmez lafı bu sene gerçek olacak. 3 adam aldık. Daha en az 8 transfer gerekli. Kasım ayına kadar transfer yaparız gibi.

Bu geceki dualarimiza semihin praga gitmesini de ekleyelim. Haydi inş.

Bazen sinan gümüşe kendi yarı sahandan öyle bir ara pası atarsın ve sinan gümüş utanır ve o topa öyle bir koşu yapar ki sinan gümüşe benfica 4.5 milyon euro teklif eder ama sen bu yılduz oyuncuna 2.5 milyon euro ceza kesersin.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dediğin şeyler doğru abi katılıyorum ben Bülen Timurlenk'in bahsettiği şeyin alakasız olduğunu ve tam tersi şeyin de olabileceğini belirtmek için yazdım

bu gece de transfere doyduk cok sükür
2 3 bölüm dizi bakip yatiyorum ben
haydi gencler cüzzzzzz

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Recep reis sende tudor gibi selçuk beyi banko yazıyorsun galiba. ������ ben 4 adet 11 oyuncusu 2 tane de genç transferi bekliyorum.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selcugu hıc sevmem renktaş bu sene sneijderi nasıl elestırıyorsam 2 sene önce öyle elestırıyordum herıfı dusun sözlesme elımızı kolumuzu bagladi

Lemina ,Asamoah gibi isimler çıktıktan sonra beklenti yükseldi orta saha için..Eğer isimsiz brezilyalı ya da leiva gibi biri gelirse heyecanım gider..Müşteriyiz sonuçta iyi futbol izlemek istiyoruz

images
prag cok masalımsı,abim arada gidiyo buraya

Geçen yıl da Çolak gitsin defolsun diyen arkadaşlar vardı "5 kuruş etmiyordu". 10-15 milyon euro fiyat biçiliyor şimdi. Wesley dünya kupası öncesi gittiği takımda şov yaparsa şaşırmayın. O çürük dediğiniz portakal şikecilerindeki rvp dir. Sneijder,Galatasaray ımız için efsanedir ne kadar kötü de oynasa böyle yol ayrımı mallıktır.

Öncelikle belirteyim, Sneijder'in takımda kalmasını isteyen, yönetimin inanılmaz saçma bir yol izlediğini düşünen bir insanım. Ama Emre Çolak örneği inanılmaz yanlış olmuş bence, takip ettiğim kadarıyla burada kimse yeteneğini eleştirmedi, eleştiren insanlar hep Emre'nin büyük takımda olmayacak mentalitede bir oyuncu olmasından dolayı eleştirdi onu. 10-15 fiyat çekilmesi önemli değil, umarım 10-15'e büyük bir takıma gider de gösterdiği performansa bakıp beni anlarsın. Küçük takımın büyük topçusu diye bir tabir var ya, Emre tam olarak o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt