- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.148
- 5.003
aminS.a.
GALATASARAYliyim diyen kac kisiyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aminS.a.
GALATASARAYliyim diyen kac kisiyiz?
Mariano'yu alabileceğimizi düşünmüyorum he oldu da alırsak nolur ? Mariano Feghouli sağ kanadının karşısında ne Clichy ne Adriano kalır
Abartmayın 4 transfer yeterGalatasaray'da transfer bitmez lafı bu sene gerçek olacak. 3 adam aldık. Daha en az 8 transfer gerekli. Kasım ayına kadar transfer yaparız gibi.
dediğin şeyler doğru abi katılıyorum ben Bülen Timurlenk'in bahsettiği şeyin alakasız olduğunu ve tam tersi şeyin de olabileceğini belirtmek için yazdımBazen sinan gümüşe kendi yarı sahandan öyle bir ara pası atarsın ve sinan gümüş utanır ve o topa öyle bir koşu yapar ki sinan gümüşe benfica 4.5 milyon euro teklif eder ama sen bu yılduz oyuncuna 2.5 milyon euro ceza kesersin.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Recep reis sende tudor gibi selçuk beyi banko yazıyorsun galiba. ? ben 4 adet 11 oyuncusu 2 tane de genç transferi bekliyorum.Abartmayın 4 transfer yeter
Bu geceki dualarimiza semihin praga gitmesini de ekleyelim. Haydi inş.
yetmez en az 6 olmalı ikişer tane bek , önlibero ve kanat lazımAbartmayın 4 transfer yeter
Anladım renkdaş ?dediğin şeyler doğru abi katılıyorum ben Bülen Timurlenk'in bahsettiği şeyin alakasız olduğunu ve tam tersi şeyin de olabileceğini belirtmek için yazdım
Selcugu hıc sevmem renktaş bu sene sneijderi nasıl elestırıyorsam 2 sene önce öyle elestırıyordum herıfı dusun sözlesme elımızı kolumuzu bagladiRecep reis sende tudor gibi selçuk beyi banko yazıyorsun galiba. ������ ben 4 adet 11 oyuncusu 2 tane de genç transferi bekliyorum.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abartmayın 4 transfer yeter
@Emrah Yıldırım
Bu arkadas bir kac gündür alakasiz yerlerde benimle ilgili mesajlar atiyor,tahrik icin her yolu deniyor
Ne yapmaliyim sayin admin
Geçen yıl da Çolak gitsin defolsun diyen arkadaşlar vardı "5 kuruş etmiyordu". 10-15 milyon euro fiyat biçiliyor şimdi. Wesley dünya kupası öncesi gittiği takımda şov yaparsa şaşırmayın. O çürük dediğiniz portakal şikecilerindeki rvp dir. Sneijder,Galatasaray ımız için efsanedir ne kadar kötü de oynasa böyle yol ayrımı mallıktır.