- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
willianı izliyom şimdi de topla arası cok iyiymiş yav.defansın tam önünde hem 6 numara gibi,ileriye pasları falan da klasik 8 numara gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bek
Sağ bek
2 ortasaha
1 kanat
Bu mevkilere uygun adamlar alınırsa şampiyonluktan söz edilebilir.
Yanlış olabilirim ama geçen haftalarda güntekin onay daha adı çıkmamışken geçen gün brezilya ligini izliyorum ve bu araounun ismini söyledi çok iyi topçu diye
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Söylediği topçu 19 yaşındaydı Arao değil.
Zaten eleneceğiz, sonran başkan ve tudor çıkıp pişkin pişkin yeaah transferlerimizndevam ediyoree, daha 90 dakikayı kaldıracak kondisyonumuz yok. Artık Önümüzde lig var şampiyonluk istiyoruz şeklinde saçmalayabilirler.Şahsen ben de senin gibi düşünüyorum kolay olmayacak gibi duruyor bu tur
İyi yönetilen bir takımda sakatlık az olur. Rijkaard dönemi ile Terim dönemi örnek olabilir buna. 4-5 adam satın alıp 2-3 adam kiralamak lazım zaten.Bence yetmez. Biz hep ilk 11 üzerinden düşünüyoruz. Mesela stoper olarak Maicon sakatlansa veya 3-5 maç ceza alsa bir anda yarıştan kopabiliriz. Muslera'nın durumu da böyle. Gomis ile Eren yetmez Sinan da gidiyorken. 1 kanat gelse bile elimizdeli Garry ve Yasin ile 3 ediyor ki yine yetmez. Belhanda'nın alternatifsizliğini hadi görmezden gelelim.
1 yedek kaleci
1 stoper
2 bek
2 ortasaha
2 kanat
1 yedek santrfor lazım.
Bu sene AL de var. Zaten krizle başladık, az sallandık mı gider.
Muhabbet ayağına antremandan kaytarıyor köftehor yaa ?![]()
Selçuk başlamış lobi faaliyetlerine
Sony Z5 Premium
:redface-13:Zaten eleneceğiz, sonran başkan ve tudor çıkıp pişkin pişkin yeaah transferlerimizndevam ediyoree, daha 90 dakikayı kaldıracak kondisyonumuz yok. Artık Önümüzde lig var şampiyonluk istiyoruz şeklinde saçmalayabilirler.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başkan değil ki bildiğin mahalle muhtarı.Ondan sonra en buyuk rakibine gider iste. Dursun sen kimsin lan
S2k yazınca sikik yazmamış ve küfür kullanmamış mı oluyorsun?Cris tarzi s2k transferleri hazirlikli olalim mi?