Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
willianı izliyom şimdi de topla arası cok iyiymiş yav.defansın tam önünde hem 6 numara gibi,ileriye pasları falan da klasik 8 numara gibi

Sol bek
Sağ bek
2 ortasaha
1 kanat

Bu mevkilere uygun adamlar alınırsa şampiyonluktan söz edilebilir.

Bence yetmez. Biz hep ilk 11 üzerinden düşünüyoruz. Mesela stoper olarak Maicon sakatlansa veya 3-5 maç ceza alsa bir anda yarıştan kopabiliriz. Muslera'nın durumu da böyle. Gomis ile Eren yetmez Sinan da gidiyorken. 1 kanat gelse bile elimizdeli Garry ve Yasin ile 3 ediyor ki yine yetmez. Belhanda'nın alternatifsizliğini hadi görmezden gelelim.

1 yedek kaleci
1 stoper
2 bek
2 ortasaha
2 kanat
1 yedek santrfor lazım.

Bu sene AL de var. Zaten krizle başladık, az sallandık mı gider.

2 kanat 2 orta saha alınmadığı müddetce biz başarılı olamayız.
Hani 2 orta saha olsun bu kanat oyuncularınada razıyım söylemlerinin ne kadar boş olduğunu dünde gördük.Muslera hariç ilk komple 10 değişmek zorundaysa değişmeli.Bu revizyon yapılmalı. Yarım yamalak kadro kurulmamalı.

Dünkü maçta gösterdiki belhanda kötü demiyorum fakat ofansif anlamda çapkadan tavşan çıkartacak bir adam değil.Gol asisit anlamda istediğimiz verimi veremeyebilir. O yüzden kaliteli 2 kanat oyuncusu kesin şart.

Yanlış olabilirim ama geçen haftalarda güntekin onay daha adı çıkmamışken geçen gün brezilya ligini izliyorum ve bu araounun ismini söyledi çok iyi topçu diye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Söylediği topçu 19 yaşındaydı Arao değil.

Semih falan da giderse 11 seviyesinde stoper almamız lazım.

Maicon-Oyun Kuran Stoper (1 st roster)
Serdar-Ahmet (2 nd Roster)

Hakan Semih Chedjou Sabri seneye büyük ihtimal yok Carolede yedeğe çekilirse kg var öksüz kalacak :)

Şahsen ben de senin gibi düşünüyorum kolay olmayacak gibi duruyor bu tur
Zaten eleneceğiz, sonran başkan ve tudor çıkıp pişkin pişkin yeaah transferlerimizndevam ediyoree, daha 90 dakikayı kaldıracak kondisyonumuz yok. Artık Önümüzde lig var şampiyonluk istiyoruz şeklinde saçmalayabilirler.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin dün maçta gol atıcam diye bencilliğin üst seviyesine ulaşmış gene :) böyle mantıksız futbolcular oldugu sürece nasıl şampiyonluk beklersin ki

dün de dedim.bizim selcuk için bişey yapmamıza gerek yok.o zaten bu tempoda ruhunu teslim edecek kendiliğinden.by by hayalet

Cris tarzi s2k transferlere hazirlikli olalim mi?

Son düzenleme:
Bence yetmez. Biz hep ilk 11 üzerinden düşünüyoruz. Mesela stoper olarak Maicon sakatlansa veya 3-5 maç ceza alsa bir anda yarıştan kopabiliriz. Muslera'nın durumu da böyle. Gomis ile Eren yetmez Sinan da gidiyorken. 1 kanat gelse bile elimizdeli Garry ve Yasin ile 3 ediyor ki yine yetmez. Belhanda'nın alternatifsizliğini hadi görmezden gelelim.

1 yedek kaleci
1 stoper
2 bek
2 ortasaha
2 kanat
1 yedek santrfor lazım.

Bu sene AL de var. Zaten krizle başladık, az sallandık mı gider.
İyi yönetilen bir takımda sakatlık az olur. Rijkaard dönemi ile Terim dönemi örnek olabilir buna. 4-5 adam satın alıp 2-3 adam kiralamak lazım zaten.

Gerçi bu hocayla yine de cacık olması zor gibi.

70acee5ab488cf6b98d8fdf0ea1ea8ea.jpg

Selçuk başlamış lobi faaliyetlerine

Sony Z5 Premium
Muhabbet ayağına antremandan kaytarıyor köftehor yaa ?

Zaten eleneceğiz, sonran başkan ve tudor çıkıp pişkin pişkin yeaah transferlerimizndevam ediyoree, daha 90 dakikayı kaldıracak kondisyonumuz yok. Artık Önümüzde lig var şampiyonluk istiyoruz şeklinde saçmalayabilirler.

:redface-13:

Tudor Selçuk'a güvenmesi bile benim Tudor'a güvenmemem için yeterli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt