Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yener İnce'ye Belhanda'nın durumunu sordum. Endişe edecek bir durum yok. Perşembe günü şans verilirse kadroda yer bulur.
Selman

Maicon Roque: Gomis ve Belhanda'ya saha içinde dikkat ettim. Hem saha içinde kaliteliler hem dışında çok iyiler.

Ağustos'a kadar takım bir şekil alsa, en az 3 tane ilk 11 oyuncusu alabilsek herkes bir miktar rahatlayacak da sürekli o tamam bu tamam diye haberler çıkıyor arkası gelmiyor.

Dünkü maçı izlemedim, sadece özete baktım ama beklerin ne kadar önemli olduğunu fark etmiş herkes. Ofans-defans-baskı her şey bekler ve orta sahaların ayağına bakıyor. Onlar iyiyse takım iyi, kötüyse kötü bu kadar net.

bu Willian Arao'nun istatistikleri çok iyi görünüyor fizik olarak 6 numara teknik olarak 8 numara iş yapabilir denemek lazım böyle transferleri

Arao hakkinda cok iyi konuşuyorlar tamamdir gelsin bu adam ya. Çok canım ısındı

nkucuk kusura bakmasın haberi dakkasında patlamış

Sevilla
have rejected Galatasaray's €4million offer for Mariano. [Estadio Deportivo]

bu Willian Arao'nun istatistikleri çok iyi görünüyor fizik olarak 6 numara teknik olarak 8 numara iş yapabilir denemek lazım böyle transferleri

Aslında daha doğrusu fizik olarak 6 numaraya göre zayıf kalıyor. Teknik olarak 8 numaraya göre eksik kalır biraz. Ama merkez orta saha için iyi bir seçenek olabilir.

Gomis
Transfer Belhanda Transfer
Transfer Transfer
Transfer Maicon Serdar Transfer
Muslera

Eren
Garry Transfer Sinan
Selçuk Tolga
Carole Koray Ahmet Linnes
Transfer

Minimum şartlarda yapılması gereken budur. Yukarıdaki transferlerden yapılmayan herbirinin cezasını acı acı çekeriz sezon içerisinde.
Bu arada Sneijder her zaman kalmalıdır benim gözümde ama yönetimin aptal tavırlarını düşünerek yukarıdaki şekilde Sneijder siz bir kadro yazmaya çalıştım. 6 as 2 yedek alınmalı sonuç olarak.

Neyse 3-4 ten fazla transfer olacağını düşünmüyorum, eksikleri de eldeki Cavanda-Donk-Emrah vs gibi çöplerle doldurmaya kalkarlar muhtemelen. Olacaklara da şimdiden hazırlansınlar sezon içerisinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mariano teklifi reddedilir zaten Sevilla Corchia'yı alırsa satacak hemen olmaz o iş

leiva ismi geçiyordu dün aksam
Leiva defansif bir adam.
Olursa Leiva - Arao.
Ayni dili konusan 2 adam neden olmasin?
Arkalarinda da yine ayni milletten Maicon.
Solda Garry, sag bek Mariano da olursa Brezilya ekolune hos bulduk.
Tolga zaten cok iyi ama ayni zamanda pahali bir yedek olacak gibi gorunuyor.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

sola konoyu yazın.sinan da gidiyo,bruma gibi.hatırlatmak istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt