Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YouTube

çok sevdiğim bi futbolcu leiva. Geçen dönem kloop'a baya sövmuştüm olmadi diye. Ortasahaya bi caliskanlik, dinamizm katacaktir illaki yaşı önemli degil bonservisi yok 3 sene ciddi iş yapar Atiba neler yapiyorsa kat ve katini yapar

Ben Arfaaaaaaaaaaaaaa

Feghouliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Leminnnnaaaaaaaaaaaaa

GSC App VIP Edition 1.0 ™

kadroda 5-6 futbolcu ya var ya yok.11 yabancıya takmışsınız.tudor 2 ortasaha 2 kanat-1 sagbek-1 solbek 1 de 3.forvet istemiş.ali naciye göre.

Valla oyunculara posta koyma işi Tudor'un işi gibi geliyor bana. Yönetim yapıcak olsa ilk 2 senesinde de yapardı , 3 senedir gitmesi gereken isimler hep aynı zaten çünkü.

İyi bir transfer dönemi oldu sadece Semih , Sabri , Balta , Ched hatta Cenk'in gidişiyle bile. Göze batan Selçuk'la Yasin kaldı ama Selçuk yedek dursa maaşı indirip sorun etmem mesela.
Donk , Cavanda , Tarık falan gitti sayıyorum.

Sino , Brumaya yazık olacak o ayrı Podolskinin gidişini de anlarsın (daha yüksek bonservis alınabilirdi.)

He bir de şu gençlerden 2'sini 18'e yerleştirsek çok efsane olur.

Corchia-Gibbs-Leiva-Asamoah-Feghouli bu 5'li gelsin.Dursun başkanım için basit hedefler 20 Milyona bu isimleri kadromuza katar

De Jong'tan sonra herkes Leiva'ya karşı çekimser haklı olarak , biraz haksızlık ediyoruz gerçi.

Biri MLS'ye bitirmeye gitmişti , diğeri aktif PL'de senelerdir ama.

Bilemedim.

Arao'yu sorsunlar Maicon'a biliyordur o.
Sao Paulo'ya kafa golü de atmış :D

1f8c941fb481995f9f5746b001474267.jpg

Gecen sene leiva
Yas 30
Bonservisi yok

Leiva ile bjkde ilgileniyormus bizle beraber twittera lucas leiva yazdim bjkli duyumcularda birseyler demiş.. bize gelir diye tahmin ediyorum ama onlarda inler gitti kapabilirler direkt acele etmek şart
Ative ve oguzhan banko orda.
Giderse yedek olur Atibanin yedegi.
Bence gitmez oraya.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Suanki kadroda oynayabilecek yabanci oyuncular
Gomis Belhanda maicon muslera garry rodrigues
Başka yok gibi

de jong-sneijder-cavanda-donk-carole giderse hallolur gibi

Sneijder'a gitmeyecek diyorsun

Nasil olacak bu is

Biraz gercekci olmak lazim,Garry top tasima konusunda gayet iyi ilk 11 icin Feghouli gelirse hucum hatti icin yeterli olur

Orta sahada Tolga'da iyi,onun Yanina da nokta atisi yapilsa tamam'dir

Geriye sag ve sol bek kaliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt