Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık Sneijder'i de Belhanda'yı da sonuna kadar desteklemek düşer....yönetimin Sneijder'in 10 numarasını Belhanda'ya vermesi büyük hataydı Belhanda'ya ruhsal zarar verdiler boş yere

DETcFEEXYAEfReA.jpg:large
umarım yeterince açıktır,gelecek sezonda burdayım demiş.

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Selman Öztürk Retweetledi: Nuri Kaplan
Sabah açıkladığım gibi Ben Arfa'dan olumsuz cevap gelince yönetim ve Tudor görüştü. Neler konuşuldu henüz bilmiyoruz. Ama neticede 10 kaldı

Bu adama pek güvenmiyorum da neyse.

Yalnız bu kararı verecekseniz olayları bu noktaya kadar neden getirdiler anlamak güç. Tamam karara sevindim ama şu süreci yönetim felaket derecede kötü yönetti.

Umarım Tudor ile aralarında bir sıkıntı olmaz ve sezon boyunca bunlara şahit olmayız.

Galatasaray yönetilmiyor ki abi ittire kaktıra gidiyor her kararları skandal..
Belhanda'ya 10 vermek sen yoksun demek Sneijder'e..
Bugün yediler baskıyı dönüyorlar..
Ama Sneijder ahlaklı adamdır herkesi susturacak ve bizi şampiyon yapacak bu sene..

Yaşını bilmiyorum renktaş ama bizim gibi Hagi'yi ile büyüyen ve yokluğunu her zaman hisseden nesiller için Sneijder biraz teselli idi. Şu muameleyi kesinlikle haketmedi.

Bu muameleyi kesinlikle haketmedi katiliyorum ama son 2 sezon gosterdigi performansindan memnun degilim sozlerimin hala arkasindayim

Belli ki yonetim tudor ile gorusup sorunu halletmisler

Umarim en kisa zamanda fit duruma gelir, iyi oyuncular aldik ve almaya devam edecegiz, yani gelecek sezon iyi bir performans bekliyorum + dunya kupasi var

Sino kalıyor diye fehuli alınmazsa soverim.

Wesleyyyy lan ben bile sevindim iyi mi

Facebooka bakin

Great news! Galatasaray wants me to come and prepare for the next season������������ I will start tomorrow with medical check up at 09.00 and afterwards finally training at Florya at 19.00 ⚽️������������������������ #cimbombom #fit

Volkaaaaaaaaaaan nerdeeesiiinnnn

Hayırdır Yusuf kardeş, gitmesi için sende 40 takla atıyordun? Takılıyorum, ciddiye alma.

feghuli sneijder belhanda gomisss

of of of

Takımda kreatif oyuncu eksikliği bariz belli oluyor. Tudor ve Sneijder ilişkisini profesyonelce yönetebilirse yönetim bu sene Sneijder'den çok katkı sağlarız.

Akıllı bir hoca Sneijder'i kazanıp elini kuvvetlendirebilir, bunu en başından beri söylüyoruz. Tudor Sneijder üzerinde durur güzel bir kamp geçirirse başarılar gelir.

Sabote etmedigi sürece sorun yok,bunun garantisini vermistir büyük ihtimal

yalnız Sneijder dünya kupası için form tutar sağa da Feghouli gelirse çılgın olur

Ne kadar snwijderin gitmesi gerektigini dusunsem de kaldiysa artik iyi calismasi kilolarini vermesi ve guclu hale gelmesi lazim..ilk senelerdeki sneijderi izleyir bize umarim. Paslari geride kalan isabetsiz sutlar atan sneijder istemiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt