Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırdır Yusuf kardeş, gitmesi için sende 40 takla atıyordun? Takılıyorum, ciddiye alma.

Ben forum'da sneijder'in gidisine en son sevinecek biriyim merak etme renktas :D

Yukarda da yazdim, tekrarlayim, son 2 sezon gosterdigi perfomansindan memnun degilim, ama iyi bir oyuncu toplulugu ile takima daha faydali olacaktir + dunya kupasi var

Umarim tudor ile gorusmustur de bu sorunlari birdaha okumayiz

Feghouli Sneijder Belhanda
Gomis

Sinan Yasin Rodrigues
Eren

Camiamiza hayirli olsun hücüm hatti.​

Şimdi gerçek 10 numaranın düşmanları düşünsün, sneijder bu kolay harcanmaz.. Daha çok ağlatacak feneri..

Allaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Wesley Wesley Wesley işte bu be ! Dün izlediğim Gomis Sneijder ile 25 golün altına düşmez ligde

Geçen hafta Sneijder gibi adam herkesin iştahını kabartır dedim forumda bir kaç arkadaş ne alaka kim o parayı verir dedi..
Ne kadar büyük bir değere sahip olduğumuzu fenerbahçeli taraftarların bile Sneijder'e yalvardığını gördüm..
Başakşehir'in talip olduğunu..
10'u yedirmeyin kimseye ''Galatasaray Taraftarınındır''.

Gelip geçen yönetimlerin değil..

Belki de sampiyonluk hamlesi.

Ama Sneijder de isini yapmali, Tudor´a destek olmali.

Sabri gitti
Cavanda gitti
Balta gitti
Cavanda gitti
Cenk gitti
Semih gitti
Chedjou gitti
De Jong gidiyor

ve adını bile hatırlamadığımız nice leşh adamlar gitti üstüne 3 iyi adam geldi ve Sino kaldı, 5-6 ilk 11 oyuncusun daha geleceği konuşuluyor, arsalar değerinde satılıyor borç kapanıyor rüya gibi bir sezon başlangıcı maşallah Allah nazarlardan saklasın.

Yine de sene sonu kongrede daha iyisi gelmesi koşuluyla Dursun başgana teşekkür edip yollarımızı ayıyoruz tabii ki :)

TaPaTaLk

Son düzenleme:
Sneijder'in ilk işi De Jong ve Hakan'ı gitmeye ikna etmek olmalı

Ben forum'da sneijder'in gidisine en son sevinecek biriyim merak etme renktas :D

Yukarda da yazdim, tekrarlayim, son 2 sezon gosterdigi perfomansindan memnun degilim, ama iyi bir oyuncu toplulugu ile takima daha faydali olacaktir + dunya kupasi var

Umarim tudor ile gorusmustur de bu sorunlari birdaha okumayiz

Ben Sneijderin kalmasını aynı şekilde çok isterim. Ama bir yandan Belhandaya yazık olacak demeyip gecemiyorum. Bu Belhanda niye alındı arkadaş, Konop ve Feghouli alınabilirdi o paraya. Manasız transfer. Umarım sol kanatta iyi oynar.

İlerisi Belhanda Feghouli Wesley Gomis olursa top taşıma konusunda sıkıntı çekeriz orta sahaya Lemina şart driplingle çıkacak delici bi oyuncu için tam aradığımız adam. 2 bekinde değişmesi gerekiyor umarım takviyeler bir an önce gelir

nasıl bir gün oluyor ya düşünsenize Selçuk zu Lazio falan çıldırırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt