Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder kalıyorum dedi net şekilde,aspor ssneijderin sıcmıgı şu an.

Ben Sneijder'in ağzından çıkana bakarım. Adam net bir şekilde gelecek sezonda buradayım dedi. A spor'daki dallamalar kim oluyor?

Mehmet Özcan bugün "Sneijder'e U-21 resti" haberini paylasmisti

şu an tek yapacagınız beinsportsda feghouli haberini beklemek.sneijder kaldı.bu derdiniz bitti.

Mehmet Özcan'ın haber tutturduğunu görmedim en doğru bilgiyi Cumhur Önder Arslan'dan alırız

Acaba Sneijdere hazırlan diyip tepkiler olmasın diye son günmü satacaklar?

Sneijder'in kalması her türlü iyi oldu adam illa her maç 90 dakika oynayacak değil zaten öyle bir şart yok. 60 dakika faydalanırsın, kenara çekersin daha sonra tempona uymuyorsa. Ön libero almaya gerek yok gibi şu aşamada Tolga- Koray orayı götürür zaten bu net gayet. Bence Belhanda 8'e çekilebilir yani çekilse süper olur Selçuk'ta kesilmiş olur böylece. Tudor ne düşünüyor bilmiyorum da idmanlarını tamamlayamayan Selçuk'u tutup 11'de oynatırsa yaptığı açıklamaların hiçbir gerçekçiliği kalmaz. Arkasında başka destekte bulamaz burası galatasaray 10 hafta kötü gidersin tekmeyi basarlar.

Mehmet denen muhabir önceden aldığı bilgiler doğrultusunda açıklama yapıyor. Demekki son dakika da birşeyler olmuş ki Sneijder böyle açıklama yaptı, muhtemelen yönetimle o şahıs yakın zamanda konuşmamış.

Kısa sürede bu sorunun çözülmesi iyi oldu. Ne kadar uzarsa bizim için kötü olacaktı.

beinsportsu transferler için bekleyin artık.sneijder kalmış.

Sneijder Slovakya'ya gitmeyecek. Uefa maçından sonra Takım 10'a gelecek.

Artık eldeki diğer çöplerden kurtulmaya geldi

De Jong, Selçuk, Donk vb. oyuncularla bir an önce yolların ayrılması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt