Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gördüğüm en iyi kadro şu ana kadar. daha doğrusu en gerçekci

Hoş ve gerçekçi bir kadro bencede,Hatta küçük bir maliyet değerlendirmesi yapayım Corchia(6 M),Strinic(3 M),Lemina(1.5 M Kira),Feghouli(4.5 M)=15 Mio+17.5 M(önceki 3 transfer)
Sinan-Semih-Cenkten 6.5 Mio gelirse,Bruma Podolskiden 15.5 Mio geldi bonuslar hariç etti 22 Mio,biraz muhasebeye girdim ama 10 Mio civarına fıstık gibi takım derim renktaş.

Yalnız Fegholuli kesin gelmeli bu takıma.

Kolay maçlar hariç hem Belhanda'nın hem de Sneijder'in aynı anda sahada olması sıkıntı oluşturabilir defansif açıdan. İkisi birden oynayacaksa Selçuk'un kesin olarak kesilmesi , ortayı çok iyi kapatan iki yeni oyuncu alınması lazım. Bekler de çok iyi olmalı aynı zamanda.

Yani bence Sneijder'in kalması transfer planlaması adına hiçbir şey değiştirmez.

Takımdaki asıl sorunun Selçuk-snejder bir arada olmuyor.30 yaş üstü temposuz veteran bir kurgu.hoca bu gerçeği biliyor.madem Sneijder e onay verdi.orta sahaya iki box to box oyuncu garantisi almıştır,diye düşünüyorum ?

@nevzatdindar

Dünden bu güne değişen bişey yok.. İki cephenin de kendine göre kozları var.. Sneijder'in kozu taraftar ve sosyal medya..

ne diyo bu mal?sneijder yalan mı söyluyo

Ya leş Türk medyasını ne baz alıyorsunuz, bir şey bildikleri yok sen ben gibi ön görüye dayanarak haber yapıyorlar en iyi ihtimalle. Olayın baş kahramanı bu iş bitti diyorsa, bitmiştir.

Bence orta saha Belhanda - Tolga önlerinde Sneijder fena olmayabilir.

Tuzemen diyorki; oyuncu antrenmana ciksin sonucta sozlesmesi devam ediyor. Antrenmansiz kalmasin, talibi varsa boylece kolayca satilabilir.

Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ulan YEDİRMEDİK YEDİRMEDİK YEDİRMEDİK!!!!

sneijder kulüp kalmamı istedi.gelecek sezon burdayım iması yaptı.nevzat ve diğerleri xess xavanın şeyini öpsün artık.

Size dedik burda Sneijder gitmez diye. Gitmemesi lazim Zaten. Feghouli de geldimi ön taraf Lamborghini olur Ama ortasi halen Sahin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

DETlkRCXUAEMLt7.jpg

Bir muhtemel senaryo da soyle olabilir
Yonetim para odemeden fesedelim diyor
Sneijder gecen yildan kaan haklarimi ve bu sezonun parasini isterim, sozlesmem var diyor
Yonetim o zaman u21'le calisirsin dk'ya faan da gidemezsin diyor
Sneijder de o zaman hem giderim hem de parami almak icin mahkemeye veririm diyor
Yonetim de mahkeme falan gibi durumlar olmasi durumunda eli saglam olsun diye git saglik kontrolune gir, ardindan floryada calis diyor
Sneijder de yonetimi baski altina almak icin super kaliyorum diye insta atiyor

Yani neden git kampa katil falan demiyorlar da floryada calis, bu arada takim kamp yapacak hatta bir de avrupa maci oynayip gelecek diyorlar, cok karisik
Interde ayni mevzudan dolayi 1 sene tek basina antrenman yapmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt