Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'yı almasaydık aslında feghouli tarzı bir kanat daha alıp çok güzel 442 oynayabilirdik
ben olsam selçuk'u dehleyip belhandayı merkeze çeker yanına da adam yiyen bir orta saha oyuncusu alırdım .Forvet'e de bir scouting transferi yapma imkanımız doğardı yada sinan'ı efektif kullanabilirdik.

sağa kono transferi tadından yenmezdi elbette.

ahmet-bulut-roportaj-kapak-620x400.jpg

Hayrullah nedir gerçekten yav dünyada kaleci mi kalmadı ?

İlla yerli alacam diyorsan git G. Değirmenci 'yi al ne bileyim şu Altınordu'da ki genç Berke Özer 'i al

Gomis Drogba ' Dan sonra iki kere gündeme geldi ikisinde de Drogba ' dan Gomis'e düşülür mü nasıl bir vizyon deniyordu. Bir tek Konoplyanka istendi çok. 2015 de istim uzerindeydi çünkü ama ona bile o yıla kadar ne itirazlar var aç Mete Alparslan'in öneri başlığını oku baştan aşağı 2009 yılı sanırsam. Bugüne kadar hiç itiraz almayan 4 isim çıktı yakın tarihte Muslera-Selcuk-Sneijder-Drogba

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

drogba'dan sonra taraftarda beklenti yükseldi ve uçuk fikirler bazı taraftarlarda canlandı. ibra gelecek falan sanıldı, tabi bunda yönetiminde kesin konuşmaması etkili oldu. tabi ibra varken gomis istenmezdi ama aklı başında hiçkimse gomis'e o dönemde hayır demiyordu. nitekim buraklara, umutlara kaldık.

kono için ise 2009 zaten çok erken bir tarih, 2015'te ise bedelsiz sevilla'ya gidince herkes forumda bonservissiz bu adam kaçırılır mı diye yönetime sövüyordu ki nitekim onun da yerine adam alamadık ve burun kıvıranlar varsa dahi pişman oldular.

feghouli ise valencia döneminde zaten alman çok zor bir isimdi.

maicon için de genel anlamda olumlu bir hava vardı forumda. kimse kesinlikle gelmesin demiyordu. sadece bazı kişiler ujfa tarzı lider stoper istediklerinden aradığımız oyuncunun maicon olmadığını söylüyorlardı.

sonuç olarak da bu 4 adam da bu sene yerine daha önce gelmiş olsalardı kimse bunlara hayır demezdi. nitekim bu adamların ismi çıktığında burun kıvıranlar varsa dahi transfer sezonu bittiğinde burun kıvırdıklarına pişman oldular

Ben de beğenirdim de bu çocuğu sol bek oynamayı bırakalı 10 yıl oldu herhalde. PSV'de hep ortasaha ve kanat oynadı.

son yıllarda orta sahada oynuyor, selçuk yerine majezik etkisi yapabilirdi bedavaya gitmiş

yalnız betis bunu aldıysa pasalic bize ho diyebiliriz sanırım
Biliyorum orta sahada oynadığını da bize sol bekte daha faydalı olabilir diye dedim. :D Tudor kısa orta saha istemez gibime geliyor ama ortada Selçuk'tan da 50 kat iyi olurdu.

Pasalic'i tanımam valla. İnşallah iyidir ve gelir o zaman.

Bilmiyorum reis hala bende istiyorum çılgın topçular gelsin şov yapalım ama aklıma Dursun geliyor hevesim kaçıyor

Oyuncu alırken de satarken de hep Galatasaray zararlı çıkıyor o yüzden hevesim kaçtı gibi şuraya topçu önerisi yazasım bile gelmiyor

ben en son elano yu beklemiştim , ilk maçında çakmıştı füzeyi ,sonrasında 2. füzeyi çaksın diye aylarca maç izlemiştim,bi cacık olmadı

bu işi toparlayacak olan kişi cenk ergün.umarım işinin hakkını verir

Feghouli lens'ten bütün özelliklerini öne sürerek daha iyi oyuncudur. 5-6 milyon euro etmez nedir ya.:38573: lens kötü topçu demem ama defans hücum kombinasyonları ile her türlü daha iyi feghouli

ben en son elano yu beklemiştim , ilk maçında çakmıştı füzeyi ,sonrasında 2. füzeyi çaksın diye aylarca maç izlemiştim,bi cacık olmadı

bu işi toparlayacak olan kişi cenk ergün.umarım işinin hakkını verir

Bende artık Mayıs 18'i bekliyorum be reis inşallah yeni yönetimimiz adam akıllı olursa seneye sözleşmesi bitecek acayip herifler var ordan 3-4 kişiyi kapabilelim en azından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt