Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA: Galatasaray Cenk Gönen transferi için Malaga ile anlaşmaya vardı.

Cenk Gönen için hayırlısı olsun , sevdiğim bir karakterdi , adam gibi adamdı

Malagaya 2018-2019 sezonunda segunda divisionda basarilar diler, basarilarinin devamini dileriz:asd:

De Jong, Cavanda, Donk, Tarık, Emrah, Umut, Oğuzhan, Hakan Balta ve Koray ne zaman gidiyor? Artık bunları da gönderelim.
Emrah ve Koray kalmali bence, malum yerli de lazim kadroda.
Onlari gönderip yerine alabilecegin yerli oyuncular üc asaga bes yukari ayni seviyedeler ama bir sürü para isteyecek kulüpleri.

cenk gittigine göre sakatlik sayisinda ciddi sekilde dusus yasayacagizdir

Sağ kanadımız Yasin-Sinan ikilisinden Feghouli'ye yükselecek hala laf ediyor millet

nintchdbpict0002567544191.jpg

Hatırlatırım daha 1.5 yıl öncesine kadar sağ açık diye Sarbi'yle maça çıkıyorduk ...

Hayrullah'ın gelmesi, Cenk'in gidiş sevincini baltalar. Kova Eray'da sepetlenip, Gökhan Değirmenci beklesin Muslera'nın arkasında.

Cenk gelince sakatliklar getirdi bjkden ugursuz adam

Eray ve Çipe altyapı statüsünde olduklarından kalacaklar sanırım

Gerçekten hazır başlamışken Eray'ın da sözleşmesini fesih etsenize ?

hayrullah isimli birinin basarili olmasi söz konusu olamaz

takiminda hayrullah isimli biri olursa direkt basdan o takimin karizmasi cizilir

sabri gibi birsey

Ortasaha transferi nerde ya isimde geçmiyor ki lemina falan dondu bi anda

Eray gitmez. UEFA'nın altyapı statüsünden mutlaka kalır o. Selçuk gider o gitmez o derece.

Hayrullah'dan daha iyi kaleci Erce. Altınordu maçlarına baktım bu sene ben ve denenmeye değer diye düşünüyorum.

Lens,Feghouli karşılaştırması yapılmış..Lens set oyununda biraz zorlanabilen bir oyuncu daha çok başakcity tarzında bir oyuncu dersek uygun olur ama feghouli set hücumunda daha başarılı..Yani bir hedef takımı için feghouli derim..Zaten bir süre hollandalı oyuncu istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt