Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli gelirse gol de atar gol de attırır

feghouli gomis için tam aranılan kan. hedefe açılan ortalar bakımından orgas yaşayacağımız bir sezon bizi bekliyor diyebiliriz. sol taraf için de kono reis ile pepe'yi sürüm sürüm süründüreceklerine adım gibi eminim.

Bruma Leipzig de 17 numarayi giyecekmis.

Bizim ligde aslan kesilen Töre Westhamda Feghouli'yi asla kesemedi daha ne konuşuyoruz :D Sakat olduğu dönemden önce de sonra da

Hayrullah hayirli olsun. Ulan erce gibi adam varken hayrullah ne ya terim onerisi gibi

İki tıröl yapalım şaka yapalım diyoruz hemen kuş diyosunuz ne bu böyle şakayada gelmiyo

Cenk gitmiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

feghouli ile serdar, eren aynı kalitede oyuncular mı? biri ispanya'da oynamış, halen daha ingiltere'de oynayan güncel piyasa değeri 12 milyon olan adam. serdar ise müzmin sakat, bursa'dan başka kariyeri olmayan; eren de kariyeri düşüşte olan kasımpaşa'ya kadar düşmüş biriydi. yani feghouli ile kıyaslamak yanlış olur. dediğim adamlar gelince takıma sınıf atlatmayacakları belli olan adamlardı ama feghouli gelir ve potansiyelini yansıtabilirse sağ kanadı otobana çevirir

Umarım ben yanılırım siz haklı çıkarsınız, patlamayı yaparsa etki yaratacağı fikrine ben de katılıyorum ama düşüşte olan bir oyuncuya eski kulubunden alacağını da ekleyerek transfer etme hususuna karşıyım ben, ki bu da az bir şey değil 6 milyondan bahsediyoruz. Eren ve serdar konusunda da bu patlama yüzünden örnek verdim, onlara da çok şey beklendigi için 4-5 verildi. Neyse uzatmaya gerek yok dediğim gibi umarım siz haklı çıkarsınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt