Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Cenk gitmiş diyorum kimse tepki vemriyor 
Bu akdar mı sevmiyorsunuz bu adamı
Bu akdar mı sevmiyorsunuz bu adamı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli gelirse gol de atar gol de attırır
Menejeri gelecekmis bu aksam ama dogru mu bilmiyorum, haberler o yönde.Feghouli konusunda bir gelisme var mi arkadaslar?
Pek bakamadim bugun.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Meksikali olan mi? Oha keske alsaydik ya sol beke. Bedava.
olmaz , mahpusta elektrik yok , elmas gibi parladığından kendisine ihtiyacımız var..
nötrCenk gitmiş diyorum kimse tepki vemriyor
Bu akdar mı sevmiyorsunuz bu adamı![]()
Cenk gitmiş diyorum kimse tepki vemriyor
Bu akdar mı sevmiyorsunuz bu adamı![]()
Hayrullah hayirli olsun. Ulan erce gibi adam varken hayrullah ne ya terim onerisi gibi
takılıyorum ya , geri dönüşünü bekliyoruz , forumumuza renk katan bir üyemizumarım yazdıklarını ciddiye almıyordur![]()
feghouli ile serdar, eren aynı kalitede oyuncular mı? biri ispanya'da oynamış, halen daha ingiltere'de oynayan güncel piyasa değeri 12 milyon olan adam. serdar ise müzmin sakat, bursa'dan başka kariyeri olmayan; eren de kariyeri düşüşte olan kasımpaşa'ya kadar düşmüş biriydi. yani feghouli ile kıyaslamak yanlış olur. dediğim adamlar gelince takıma sınıf atlatmayacakları belli olan adamlardı ama feghouli gelir ve potansiyelini yansıtabilirse sağ kanadı otobana çevirir
kuş konusunda yetkili kişi Recep Yıldırım dır..Sen yetkili birine benziyosun abi