Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beğenmediğiniz lens geçen sene sneijder ve q7den sonra asist krallığında zirvede ligde. Toplam kariyerine baktığında feghouli ile hemen hemen aynı maça çıkmışken 2 kat daha fazla asist-gol performansı var. İstatistiklere bakıp konuşmak da doğru değil, lens 10-11 eder mi tartışılır ama feghouli lensten iyidir demenize şaşırdım, çok farklı bakıyoruz sizle futbola.

Onun dışında ben zaten gidin lensi alın hemen demedim, o ayarda birini bulmak lazım dedim. Kulübünden parayı alamadı diye o parayı karşılayıp 6 m feghouliye vermek enayiliktir, bu zihniyetten kurtulmamız lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen bu zihniyetten kurtulmak lazim.

Düşünsene Feghouli gelecek karşısında sol bek olarak Adriano Clichy haricinde onu zorlayacak kimse yok

Caner mi durdursun onu -Hasan Ali mi-İsmail mi E. Albayrak mı A. Behich mi durdursun bu adamı ?

Şükürler olsun
nWRzvN.jpg
geldi

Soyle adamlari banlayin gitsin

Ne troll bilirler ne birsey

Muhtemelen kusdur

Top tekniği ve hızı ortalama üzerinde olan her kanat oyuncusu süper ligde acayip iş yapar

Bu ligde dar alanda çalım atabilen oyuncuların ne kadar değerli olduğunu hala anlayamadı bazıları. Herif yürüyerek adam geçiyordu Valencia'da...

İşte anlatmaya çalıştığımı ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz. Transfer nöbetinin ilk sayfasına bakın, feghouli hayırlı olsun falan yazmıştım ki ben de olumluydum. Sonra eski kulubunden alamadığı parayı da bizim karşılayacağımız yönünde haberler okudum. Ben olaya mali açıdan bakıyorum, böyle enayilik olmaz yeterince yedik böyle kazıkları.

Yönetimi sevmezsiniz tamam da yönetime çamur atmak için , hedefteki oyuncular üzerinden algı yapmayın.

Biri Feghouliyi tanımlamış Aydın Karabulut'u anlatıyor sanki.

Bu adam zaten Westham'da tutunabilse bize değil Tottenham ayarı bi takıma gider , tutunamadı diye bize düşüyor haberler yanlış değilse. Bazı arkadaşlar hala senelerdir CL oynuyoruz falan zannediyor sanırım

Fenerin formalari ne oyle ya ahahaha
Isporta mali gibi acayip kalitesiz duruyorlar :D

İşte anlatmaya çalıştığımı ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz. Transfer nöbetinin ilk sayfasına bakın, feghouli hayırlı olsun falan yazmıştım ki ben de olumluydum. Sonra eski kulubunden alamadığı parayı da bizim karşılayacağımız yönünde haberler okudum. Ben olaya mali açıdan bakıyorum, böyle enayilik olmaz yeterince yedik böyle kazıkları.

Max 7M'a alabileceğin ve Fegouli'den iyi olduğunu düşündüğün, bikaç oyuncu say da onu da biz değerlendirelim.

Ensar Kılıç ceza süresi bitmiş, damlamış yine. Takmayın renktaşlar takılsın kafasına göre.

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt