Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ensar son zamanlarda cok dikkat ceken birisi. Bir bu bi de Ercan bilmem ne vardi o.

Feghouliyi begenmeyen gitsin manuyu filan tutsun adamlar 80m a lukakuyu almis onlarin forumda havaya ucarsiniz

Transferde mali anlamda o kadar çok kazık yedik ki ben artık bu yönetim gidene kadar işin mali boyutunu bıraktım biz ne kadar bir tarafımızı yırtsakta adam alırken de satarken de hep zarar eden taraf Galatasaray oluyor

Bu yönetim gidene kadar ben sadece yoluma bakarım çok bir beklentiye de girmem size de bunu tavsiye ederim

Feghouli'nin menajeri bu akşam İstanbul'a geliyor. West Ham ile anlaşan GS, oyuncuya 4 yıllık kontrat 2.750 M euro da maaş teklifi yapacak.

diye bir şey okudum

Ben sana feghoulinin 5-6 etmeyeceğini söyledim sadece. Geçen sene de sizin gibi zihniyetler yüzünden serdara erene verdik 5i 6yı gördün halimizi. İlla yatırım yapacaksan önce çöplerden kurtulup, sonra adam gibi adı şanı duyulmuş, takımda iş yapması yüzde yüze yakın 10-11 milyonluk futbolcuları alacaksın, lens gibi. Aynı şekilde Belhanda da 8m edecek bir topcu değil. Paraları saçıyoruz böyle resmen. Feghouli zaten 6 etmiyor 4-4.5 ediyor, ama adam eski kulubumden alamadıgım parayı da siz ödeyin demiş, hal böyle olunca 5-6ya patlıyor bonservisi en az, yok öyle bi dünya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

feghouli ile serdar, eren aynı kalitede oyuncular mı? biri ispanya'da oynamış, halen daha ingiltere'de oynayan güncel piyasa değeri 12 milyon olan adam. serdar ise müzmin sakat, bursa'dan başka kariyeri olmayan; eren de kariyeri düşüşte olan kasımpaşa'ya kadar düşmüş biriydi. yani feghouli ile kıyaslamak yanlış olur. dediğim adamlar gelince takıma sınıf atlatmayacakları belli olan adamlardı ama feghouli gelir ve potansiyelini yansıtabilirse sağ kanadı otobana çevirir

Gereksiz bi post olacak ama bu seneki transferler adı hep fenerle anılan isimlere denk gelmesinden dolayı sağ bekte de yakında Martin Montoya ismini duyabiliriz diye düşünüyorum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON DAKİKA: Galatasaray Cenk Gönen transferi için Malaga ile anlaşmaya vardı.

Cenk Gönen için hayırlısı olsun , sevdiğim bir karakterdi , adam gibi adamdı

-------------gomis---------------
garry--------bel------------feg
------lemina-----cuk------------
lin----mai--------ser-------lan
------------nando--------------

Feghouli konusunda bir gelisme var mi arkadaslar?
Pek bakamadim bugun.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt