Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bein de Sneijder işini doğrulamadı.

doğrulayacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Sneijder büyük ihtimal u21 ile dünya kupasına hazırlanırsın diye korkutulmaya çalışıldı, o da menajeri ile böyle bir tezgah kurup sosyal medya ile taraftarı arkasına aldı. Yönetimin hala sessiz kalması da kararlarından dönmediklerini doğruluyor benim için.

Tabi tamamiyle ben de uyduruyor olabilirim, bekleyip göreceğiz. En geç yarın öğreneceğiz hiç olmazsa.

Tek yönlü diye Vainquer'i veto eden Tudor, bitme demlerini yaşayan Leiva'yı hiç kabul etmez.

onuda reddetmişti öyle haberler vardı ki doğrudur yani daha geçen devre arası ilgilendik sezon sonu boşa çıktı aylardır boşta ama almıyoruz. bence trtspor salladı leiva ismini.

Leiva nedir abi 10 metrede oynayan adam

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu acunda yanlis takimi tutmus
herifin tum kankileri gsli

Selçuk, Belhanda ve Sneijder ilk11 de olursa; tempolu futbol oynanması zor olur + takım defansı 404 Error verir.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Selçuk'u postalayıp cengaver gibi 2 orta saha almak hoş olur gibi gözüküyor.

Gittiğinde anlarsınız sarper şimdi ne desen boş.

TapaTalK

Hagi niye bıraktı o zaman,gelsin o da oynasın.Hayır şu an sanki çok başarılıyız süperiz de o gidince çökecekmişiz gibi konuşuyorsunuz.Bu takım geçen yıl 4 büyükler+Başakşehir'le 9 maç yaptı 8 mağlubiyet 1 beraberlik aldı.İçerde alayını kaybettik hele.

Bana kalırsa Sneijder halen gidici.
Sadece bireysel antrenman izini aldı.

Siz olayı gereksiz şekilde positiv yorumlayıp, büyütünüz.

Kimin tarafındasın Arif?

Sneijder ise attığı mesaj ile taraftarı arkasına almak istedi gibi. Bir çok kaynakta yönetimle-hocanın tavrında bir değişiklik olmadığı yazıyor. Anlaşılan kendi içimizde birbirimize düşeceğiz yine.

Sneijder > medya.

Hagi niye bıraktı o zaman,gelsin o da oynasın.Hayır şu an sanki çok başarılıyız süperiz de o gidince çökecekmişiz gibi konuşuyorsunuz.Bu takım geçen yıl 4 büyükler+Başakşehir'le 9 maç yaptı 8 mağlubiyet 1 beraberlik aldı.İçerde alayını kaybettik hele.
Takım kötüydü kardeşim takım
Ölü sezonda asist kralı olmuş adam çevresinde ki bu kadar hanzoya rağmen
Güçsüz bi oyuncu iş yapar mı yapamaz
1 sene çöktü diye adam yollamaya kalkıyoruz
İnter'de böyle sezon geçirse kapısında yatarız almak için geldiğinde yıkılırdı burası. Ben arfa'da milletin ağzının suları akıyo.

TapaTalK

Wesley pozistif paylaştı olayı.
Great news!
Galatasaray fınally wants me to start tomorrow...

Sneijder u21 haberleri dogru heralde 5m veren cikmayinca interdeki gibi parasini alacak bu sefer mls ye transferini bekleyecek.

Bizim hisselere ne olmuş 28 seviyesinden 6 ya düşmüş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Klup antremana baslamami istedi diyor burdan kalmasini istedigi kampa gidecegi anlami cikmiyor..fesihte anlasamadilar git antremana basla ozaman demiste olabilirler.en basindan beri yapmasi gereken buydu zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt