- 18 Temmuz 2009
- 81.990
- 239.485
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fesihte anlaşamadıkları için yönetime karşı taraftar kozunu oynuyor.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben arfa'ya bu kadar heyecanlanan bir topluluk elinde ki 10 numarasının kıymetini bilmiyo buda ayrı bi saçmalık açıkcasıBen Arfa'yı bekliyorlardı , o iş patlayınca Sino'ya sarıldılar işte Sneijder'i küstürmenin mali boyutlarını görünce.
Olası kötü bir durumda dediğin gibi hepsi alaşağı olur ama o zamanda her şey için çok geç kalınmış olur hocam. Gerek Tudor, gerekse de Sneijder ve hatta numara krizinden dolayı bu duruma müdahil olan Belhanda için orta yol bulmalı yönetim. Bu krizi bir an evvel tatlıya bağlayıp, önümüze bakmamız gerek.Bence o kadar basit bir şekilde kapanmaz öyle birşey olursa. Düşünsene Sneijder gibi bir değeri pafa yollamışsın ve değerlendirmiyorsun. İlk oluşacak kötü bir durumda ne Tudor kalır nede Dursun kalır ortada.
FLAŞ | Galatasaray'ın Gomis ve Eren'in yanında alternatif forvet olarak öne çıkan isim Jonathan Calleri. https://twitter.com/RedReport_/status/884133069833351172/photo/1
beinsports
Evt bok gibi bi takımımız vardı ve şu an o takımın iş yapabilecek parçaları tutulup, üzerine eklemeler yapılıyor. Gayet doğal.
Sneijder beklenen performansın çok çok altındaydı ancak Selçuk, Sabri, Semih gibi direk yetersiz bi oyuncu değildi. Tüm mesele bu.
Wants me to stay dese tamam...ama sadece antrenman ile ilgili haber verdi.Wesley pozistif paylaştı olayı.
Great news!
Galatasaray fınally wants me to start tomorrow...
Ben arfa'ya bu kadar heyecanlanan bir topluluk elinde ki 10 numarasının kıymetini bilmiyo buda ayrı bi saçmalık açıkcası
TapaTalK
Hayır, sezgilerime güvenirim.