Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda konusunda dün dedim küfür edenin kendi bileceği iş kendi aptallığı diyelim daha doğrusu aynısının tersini sneijdre yapanda vardır sadece olay olmuyor. Bizim taraftar kadar aşırı gaza geleni yok çünkü son bir aya bakarsak bunu çok rahat görürüz.
Tudor hakkında da fikrim hala net yıldızlar ve gençlerle çalışmayı başarırsa iyi kulüplerde kendine yer edinir(iyi dediğim orta seviye işte öbür türlü senin kasın öbürünün bıyığı olduğu an üçgen biçiminde birbirimize takariz

Yönetim bu süreci cok cok cok cok cok cok cok rezil yönetti.

Belhanda'nın yerinde olsam sosyal medya üzerinden bir açıklama yazıp bu aşamadan sonra hiç bir şekilde 10 numaralı formayı giymeyeceğimi belirtirim. Başka türlü adamın yakasından düşmeyecek bu mal sürüsü.

Belhanda'ya yapılan şerefsizliği ayrı bi yere koyuyorum

Bu beyinsiz yönetimin yaptığı bir rezalet daha
Güzel takım kuruyosun bu seferde bi yerden çatlak veriyosun iki yakanız bir araya gelmiyo

TapaTalK

Bence hala güzel bir kadro kurmadılar. Giden ve gelen oyunculara bakınca çokta değişen birşey yok bir tek Maicon fark katıyor.

Hala takımın çok büyük eksikleri var ve hala neleşen birşey yok.

Birde üstüne belirttiğin gibi Sneijder sorunu ortaya çıkarttılar.

Bu rezil yönetim olduğu sirece bizim takımdan birşey olmaz.

Kevin gros rezaleti, geçen yıl ki siqdursun rezaleti bu seneki sneijder belhanda muhabbeti. Ya abi siz bu işi bırakın artık Allah aşkına

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda'dan verim alamayız artık

Adam hem moral olarak çökmüştür,nereye geldim ben demiştir kendi kendine

Belhanda'da mimlendi 1-2 kötü performans gösterse ıslıklanır, taraftarlık böyle bir şey değil ya çok gerizekalı var malesef.

İlahllaştırma filan yok. Olay çok basit. Bu adam kaliteli ve verimli kalsın, Dursun bizi yeterince güçsüzleştirdin yeter diyenlerle Dursun Özbek iyi yapıyor ne kadar iyi oyuncumuz varsa gitsin mantığında olanlar var. Sen okumuyorsun herhalde yorumları. Çürük, göbekli, garson, paragöz vb. hakaretleri okumadın mı?

Diyenler hep aynı.Ona bakarsan ilahlaştıma yok diyorsun ama o yorumları da sen okumuyorsun aynı mantıkla cevap verecek olursam?

Bu yönetim kadar salak bi yönetim yok. Zaten cahil bi alay gerizekalı taraftar var adamı önlerine attı bu süreci böle saçma sapan götürerek. Dünde yazdım Wesley cidden gidipte Belhandaya 10 numara verirlerse ıslıklarlar iç sahada

Niye desin işte demesi için bir sebep yok zaten.Kesinlikle bazı yorumlara instada falan gülüyordur Sneijder eğer okuyorsa.Adam bile kendini bu kadar büyük görmüyordur eminim.

Ek olarak;Belhanda'ya yazılanları kabul etmek hiçbir şekilde mümkün değil.Bazı taraftarlarımız gerçekten kontrolünü kaybetti artık.

Belhanda'ya yapılan ahlaksızlık. Taraftar filan değil onlar. Ama Belhanda'ya taraftarın yaptığını bu kadar önemsiyorsun da yönetim ve hocanın Sneijder'e yaptıkları yanlışları neden görmüyorsun? Taraftar da buna tepki gösteriyor. Adama haksızlık yapıyorsunuz diyor.

belhanda yönetimin malligi ile beraber kendi kendini bitirdi
daha resmi bir aciklama olmadan sneijderin formasina nasil göz dikersin
ilk kötü macinda ciddi tepkiye maruz kalacaktir arenada

Belhanda'dan verim alamayız artık

Adam hem moral olarak çökmüştür,nereye geldim ben demiştir kendi kendine

Belhanda'da mimlendi 1-2 kötü performans gösterse ıslıklanır, taraftarlık böyle bir şey değil ya çok gerizekalı var malesef.

stada giden taraftar nasıl davranacağını iyi bilir renktaş.

sosyal medyada kntrolünü kaybetmiş ergen bir kitle var maalesef

Yönetim transferleri yapamadığı için gündem değişiyor olabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir sezon daha baslamadan bitmek üzere

Adama instagram kapattirmak ne lan kullanamiyorsan birak girme sosyal medya'ya

Bir KAP gelse de ... GSC nın buna ihtiyaçi var.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Yemişim Sneijder'ini bu aşamadan sonra. Adam geleli 1 ay olmadan pişman ettiler çocuğu.

Siz de çok abartıyorsunuz adam instadan kötü yorum aldı diye performans vermez diyorsunuz bu instadaki tayfa ilk maçta 1 gol atsın oranı öpeyim, şuranı dökeyim beton yetmez geyikleri yapacak tipler, 2 güne unutulur yani. Oynayacağı varsa oynar.

Bence hala güzel bir kadro kurmadılar. Giden ve gelen oyunculara bakınca çokta değişen birşey yok bir tek Maicon fark katıyor.

Hala takımın çok büyük eksikleri var ve hala neleşen birşey yok.

Birde üstüne belirttiğin gibi Sneijder sorunu ortaya çıkarttılar.

Bu rezil yönetim olduğu sirece bizim takımdan birşey olmaz.
Basın yoluyla çıkan isimler üzerine konuştum
Eğer gerçekleşmezse tabi ki çifte rezalet

TapaTalK

SICAK BİLGİ (1/3): G.Saray'a Selçuk İnan için Lazio'dan veya herhangi bir kulüpten teklif yok. Teklif haberleri gerçeği yansıtmıyor.
SICAK BİLGİ (2/3): Wesley Sneijder, tamamen kulübün bilgisi ve isteği dahilinde yarın sağlık kontrolünden geçecek.
SICAK BİLGİ (3/3): G.Saray, son teklifine evet diyen Feghouli'yi önümüzdeki hafta Cuma gününe kadar imzaya bekliyor.

Selman Öztürk'ten taze, müthis duyumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt