Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'ya yapılan ahlaksızlık. Taraftar filan değil onlar. Ama Belhanda'ya taraftarın yaptığını bu kadar önemsiyorsun da yönetim ve hocanın Sneijder'e yaptıkları yanlışları neden görmüyorsun? Taraftar da buna tepki gösteriyor. Adama haksızlık yapıyorsunuz diyor.

Yönetimin 10 numarayı o şekilde alıp vermesi tamamen şerefsizlik.Gidecekse bile plaket verilerek gönderilmeli.Bunu daha önce de yazdım fakat eleştirilerimin arasında kaynamış olabilir doğaldır.

Hoca konusunda hemfikir değilim.Hoca öğütme makinesine döndük çıktık.Hem futbolcuya dayalı düzeni eleştirip hem de bunu iyi kötü değiştirmeye çalışan bir hocayı eleştirmek çelişki.Artık net bir yol ayrımındayız ve karar vermeliyiz.Hocaya artistlik yapan,sorun çıkartan kim varsa gönderilsin bu isim Sneijder olsa bile.

Yav abi embesil mi bu adamlar ben anlam veremiyorum çooook basit ya. Hoca istemiyor, kendisine ilettik; ya kulüp bulacak, ya da forma şansı bulamayacak. Hoca kalırsa faydalanırım dedi, kadroda tutuyorsun bu kadar ya atla deve değil ki. Kimse para muhabbeti filan yapmasın Sneijder'e vereceğimiz 5 milyon ile ne batarız ne çıkarız daha meçhulu ne vereceğini bilmediğimiz adama 100 milyon gömdük daha iki gün önce.

forumdada emsallerini bulabileceğimiz tiplerden biri

DEUans_XcAEXi1R.jpg

Sanki Belhanda karar verdi "Beni alın; WES'i satın" diye... Inanılır gibi değil.
Bunlar GS taraftarı olamaz. MAL lar

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
yonetim değil önce taraftar değişmeli net

stada giden taraftar nasıl davranacağını iyi bilir renktaş.

sosyal medyada kntrolünü kaybetmiş ergen bir kitle var maalesef
Stad'ta ki taraftar Bruma'yı ıslıklamıştı ilk senelerinde :D

Üstelik ondan daha kötüleri varken

Ben bizim taraftarları diğerlerinden ayrı tutuyordum ama pek fark yokmuş

Belhanda bitti artık daha ilk günlerinde suçsuzken taraftar baskısı hissetti rahat olamaz artık adam

Futbolda da rahatlık ve özgüven yoksa hiç bir şey yapamazsın yeteneklerin olsa bile.

Tamam yönetim hatalı yönetti de adama küfür edeceklerine tepkiyi yönetime verselerdi ne biliyim point otele gitselerdi kalabalık olarak

Yazık oldu 8 m € çöpe gitti

Yerli oyuncu olmadigi icin kusecegini sanmıyorum aksine hirslanir umarim...

yönetim al 10 numarayı giy dediyse adamın günahı ne sneijder giderse 10 numarayı giyerim demeside suç değil bu adama niye küfür ediliyor mantık ne yani anlamıyorum dediğim gibi nice e kiralansın bu saatten sonra verim alamayız artık bir senesini heba etmesin

Kısmen katılıyorum sana. Sneijder ve Belhanda sürecinde en büyük suç kesinlikle yönetimdedir. Sen daha göndermediğin bir oyuncunun heleki taraftarın sevdiği bir oyuncunun forma numarasının alelacele Belhanda'ya verirsen Belhanda'yı hedef oyuncu haline getirirsin. Ama Belhanda da çocuk değil şu süreçte benim bu numarayı giymem doğru olmaz diyebilirdi, biraz zeki olan bir oyuncu bu topa girmezdi. Böyle deseydi yönetim de zorla giyeceksin demezdi. Tabi burda en büyük suç yönetimin çocuğu çok zor durumda bıraktı.

Bizim Yönetim de çok MAL.
Afedersiniz ama böyle mi yönetilir bu durum.

Daha ilk günden yazdık. Bu işte malesef bomba Belhanda ve Tudor'un kucağında kalır diye. O zaman sanki kötü birşey söylüyoruz zannedenler oldu. Bu saatten sonra Belhanda'yı da Tudor'u da kurtaracak şey Sneijder'in kalmasıdır.

Peki gelecek sezon ne olacak?

Sneijder "kendi istegiyle" ben futbol hayatimi baska yerde surdurmek istiyorum derse veya yonetim sozlesmesini uzatmazsa ne olacak?

Icimiz disimiz sneijder oldu, boylesini de ilk defa goruyorum. Sneijder sureci hem cok yanlis yonetildi hem de cok sıktı bu konu.

Belhanda'nın bu sartlarda persembe sahada olacagını sanmıyorum. Uzun suredir hasret kaldıgımız avrupa arasına bizi asagıdaki kadroyla cıkaran buyuk baskana ve gecmislerine en icten dileklerimi sunuyorum.

------------sinan--------------
garry------selcuk-------yasin
----------donk--tolga--------
carole---maicon-koray---linnes
-------------muslera---------

gomis ilk maca yetisemeyecegini acıkladıgı icin sinan gibi gorunuyor forvet ama onun da aklı transferde oldugu icin belki altyapıdan birisi cıkar ilk 11'de

Yönetim yönetim değil ki. Zaten Bu dursun efendinin amacı taraftarı ayrıştırmak. Emirle gelmiş adam emirle gider.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucas Leiva 9 senedir Liverpool gibi dev kulüpte yer aldı. Kimler geldi kimler geçti o Premier Lig'in büyük kulüplerinden birinde sürekli kadroda yer aldı. 30 yaşında, yaş olarak verimli çağlarında. Oyun bilgisi yüksek, premier lig tecrübesiyle orta saha kadromuzda yer alması gereken bir isim. Ayağı düzgün, basit, hızlı oynamaya çalışıyor. Veinqueur gibi isimlere bakılmadan ilk alınması gereken isim. Diğer orta saha transferi potansiyeli olan genç isim olabilir ama bir tane bu şekilde üst düzey futbol oynamış orta saha şart. Ve uygun bir fırsat Leiva

Sneijder güzel yiyor taraftarı sosyal medya üzerinden. Güya baskı yaratıyor yönetimden parasını alıp üstüne birde bedava gidebilmek için.
Köylü kurnazinin peşine bir sürü inekde takılıp gidiyor.
Sneijderi unutun gitti. Artık ne kadar alacağının savaşını veriyor taraftar üzerinden.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sneijder yiyor; olan Belhanda ya oluyor

Yönetim oyuncu değil, mazlum almış kendisine. Yazık.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Ulan Dursun bir isi de dogru yap be. Insan bu kadar mi beceriksiz olur

Moderatör tarafında düzenlendi:
Niasse'nin gelmesini engelleyenler yine görev basinda anlasilan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt