Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.232
- 12.975
- 2.658
iki taraf kavga ediyor olan isin icinde olmayan belhandaya oluyor.
resmen taraftarin önüne atildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel kafalar. Evet buna kapı gibi sözleşmesi yetmiyor da noname insanların sosyal medyada yazdığı yazıların gücü yetiyor, hayal dünyanıza hayranım gerçekten. Masaya oturuyorlar sözleşmeyi umursamıyorlar çünkü ne gerek var, Sneijder'in menajeri taraftarın mesajlarını gösteriyor ve para alıyor off çok güzel senaryo bunun devam filmi gelir.Sneijder güzel yiyor taraftarı sosyal medya üzerinden. Güya baskı yaratıyor yönetimden parasını alıp üstüne birde bedava gidebilmek için.
Köylü kurnazinin peşine bir sürü inekde takılıp gidiyor.
Sneijderi unutun gitti. Artık ne kadar alacağının savaşını veriyor taraftar üzerinden.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Peki gelecek sezon ne olacak?
Sneijder "kendi istegiyle" ben futbol hayatimi baska yerde surdurmek istiyorum derse veya yonetim sozlesmesini uzatmazsa ne olacak?
Icimiz disimiz sneijder oldu, boylesini de ilk defa goruyorum. Sneijder sureci hem cok yanlis yonetildi hem de cok sıktı bu konu.
Neco adam ne bilsin yahu.. Al bunu giy artık senin dedilerse oturup Sneijder gitti mi diye araştırma mı yapsın? Bu adam en suçsuz kişi.
Yönetimin suçu büyük.iki taraf kavga ediyor olan isin icinde olmayan belhandaya oluyor.
Üstelik adam Sneijder ile oynamayı çok isterim falan dediyönetim al 10 numarayı giy dediyse adamın günahı ne sneijder giderse 10 numarayı giyerim demeside suç değil bu adama niye küfür ediliyor mantık ne yani anlamıyorum dediğim gibi nice e kiralansın bu saatten sonra verim alamayız artık bir senesini heba etmesin
belhanda yönetimin malligi ile beraber kendi kendini bitirdi
daha resmi bir aciklama olmadan sneijderin formasina nasil göz dikersin
ilk kötü macinda ciddi tepkiye maruz kalacaktir arenada
Gönül almaya çalışılıyor şimdi. Bize de bu yakışır.#WeTrustYouBelhanda sanırım tag bu
Sneijder güzel yiyor taraftarı sosyal medya üzerinden. Güya baskı yaratıyor yönetimden parasını alıp üstüne birde bedava gidebilmek için.
Köylü kurnazinin peşine bir sürü inekde takılıp gidiyor.
Sneijderi unutun gitti. Artık ne kadar alacağının savaşını veriyor taraftar üzerinden.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda gayet aklı başında oyuncu. Elbette en suçsuzu bu çocuk ama 10 numarayı verirken bu süreçte doğru olmaz diyip geri çevirmeliydi.
Çok sağol abim moralim bozuktu düzelttinHer zaman doğru her zaman nokta yorumlar yapıyorsun kardeşim helal olsun
SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi